TOSIBOX® - Maailman ensimmäinen kytke ja käytä etäyhteys

TOSIBOX® – ensimmäisenä maailmassa, fyysinen Avain, Lukko ja yhteydenmuodostusmenetelmä mullistavat yhteyksien luomisen laitteiden välille.Laitevalmistajat -ja toimittajat sekä heidän asiakkaat ja huoltohenkilöstö saavat yhteydet toimittamiinsa laitteisiin helposti, nopeasti ja turvallisesti.TOSIBOXin avulla mm. robotit voidaan liittää valvomoon. Huoltohenkilöt voivat hallita niitä mistä päin maailmaa tahansa. Järjestelmän laajentaminen lisälaitteilla ja käyttäjillä on turvallista ja vaivatonta.

 

NOPEA JA ÄLYKÄS

Tosiboxin älykäs Plug & Go™ -teknologia on patentoitu ja sitä hyödynnetään Avain- ja Lukko-laitteissa sekä yhteydenmuodostusmenetelmässä.Tosiboxin saat nopean ja helpon etäyhteyden koneisiisi ja laitteisiisi. Käyttöönottoon tarvitaan vain muutama minuutti, ja se kytkee lähes minkä tahansa laitteen mihin tahansa verkkoon. Palomuureja ei tarvitse avata. Tosiboxin toiminnallsiuus TosiOnline™ tarjoaa maksimaalisen uptime-ajan avaamalla automaattisesti katkenneet yhteydet uudelleen.

 

HELPPO

Tosibox luo turvallisen etäyhteyden helpommin kuin mikään muu markkinoilla oleva laite. Tosibox toimii kaikkien internet-liittymätyyppien kanssa kaikkialla maailmassa. Käyttöoikeuksien hallinta ja seuranta on helppoa ja nopeaa. Tosibox on nopea, kustannustehokas ja helposti laajennettavissa – verkkosi laajentuu samaa tahtia liiketoimintasi kanssa!


TURVALLINEN

Tosibox takaa korkean tietoturvatason. Yhteyksien muodostuksessa käytetään vahvasti suojattua PKI-menetelmää, RSA-salausalgoritmia sekä MFA-tunnistusta yhdistettynä TLS-salausprotokollaan, Blowfish-salausalgoritmiin ja AES-lohkosalausmenetelmään. Voit olla varma, että tietosi ja verkkosi pysyvät salattuina ja turvallisina. Lisäksi Tosibox toimii useimmissa käyttökohteissa palomuurin tavoin ja tuo näin lisäturvan yhteydellesi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Julkaistu: 05.04.2017

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin