Virrankytkentä pienessä koossa – Omronin J7KNU

Uusi J7KNU-kontaktori on muihin saman tyypin ja luokituksen laitteisiin verrattuna Euroopan pienin. Se sopii täydellisesti moniin sovelluksiin, joissa tarvitaan kompaktia, luotettavaa ja helppokäyttöistä virrankytkentäratkaisua.

Omron J7KNU

J7KNU-kontaktorin mitat ovat vain 35,5 x 35,5 x 33 mm, sen AC3-luokitus on 2,2 kW ja siitä on saatavana kolmi- ja nelinapaiset mallit, joissa on AC- tai DC-kelat. Lisäksi sitä voi käyttää mekaanisella lukituksella varustettuna moottorin pyörimissuunnan vaihtavana kontaktorina.

 

Uusien kontaktorien tyypillisiä käyttökohteita ovat elektroniikkajärjestelmien virransyöttöpiirit, pesukoneiden ja vastaavien laitteiden moottorinohjaus, turvaesteiden ja -porttien moottorinohjaus, ilmastointilaitteiden puhaltimien ohjaus sekä pakkauskoneet. Täysikokoinen 3 mm:n kosketinaukko takaa kontaktorien turvallisen ja luotettavan toiminnan. Moottorinohjaussovelluksissa kontaktoreita voi käyttää yhteen lukittuna parina, joka on kiinnitetty samalle alustalle.

J7KNU-kontaktorien asennus on helppoa, sillä ne on suunniteltu asennettaviksi 15 mm:n DIN-kiskoihin. Niinpä ne sopivat myös pieniin haaroitusrasioihin. J75KN-pikasovittimella J7KNU voidaan asentaa myös tavalliseen 35 mm:n DIN-kiskoon. Lisäksi kontaktoreihin kuuluu suuret ruuvilliset puristusliittimet, joiden ansiosta johdotusten tekeminen on helppoa ja nopeaa – ilman pienten liitinten aiheuttamaa päänvaivaa.

J7KNU-kontaktorien käyttölämpötila-alue on poikkeuksellisen laaja –40 °C – +60 °C, joten ne ovat erittäin toimintavarma valinta myös kaikkein haastavimpiin ympäristöihin.

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin