Uusi NFO Sinus® OPTIMAL taajuusmuuttaja

NFO Sinus® OPTIMAL -taajuusmuuttaja perustuu patentoituun tekniikkaan, jonka avulla voit ohjata sähkömoottoreiden nopeutta nimellisvirralla 1,0 - 4,9 A ( 0,37 - 2,2 kW) ilman sähkömagneettisia häiriöitä. Tämä puolestaan tarjoaa valikoiman ainutlaatuisia etuja. Siniaaltomuotoisen jännitteen ansiosta taajuusmuuttaja on luonnostaan täysin EMC-häiriövapaa eikä aiheuta myöskään laakerivirtoja.

NFO Optimal

YKSINKERTAINEN

Asennus on helppoa ja kustannustehokasta, koska ei tarvita suojattuja kaapeleita, EMC-suodattimia tai muita EMC-asennustarvikkeita.
Saneeraus ja energiatehokkuusprojekteissa on myös mahdollista käyttää olemassa olevia, ei suojattuja kaapeleita. Tämä tekee asennuksesta nopean, helpon ja kustannustehokkaan. Moottorikaapelin pituudelle ei ole asetettu rajoja.
NFO Sinus® Optimal voidaan asentaa sinne, mistä sille löytyy sopiva asennuspaikka riippuen sovelluksesta vaikka etäisyys moottoriin on useita satoja metrejä.
Sinus-tekniikka tarjoaa kustannustehokkaita joustavia ratkaisuja kaikissa ympäristöissä.

HILJAINEN

NFO Sinus® on häiriötön ja ei siksi luo sähkömagneettisia häiriöitä, jotka voivat häiritä ympäröiviä laitteita. NFO Sinus® täyttää EMC-direktiivissä asetetut tiukimmat vaatimukset 2014/30/EU ilman suodattimia ja ilman suojattuja kaapeleita ja sitä voidaan käyttää kaikenlaisissa ympäristöissä, esim. teollisuudessa, sairaaloissa, laboratorioissa ja asuin- sekä liikerakennuksissa.
NFO Sinus® teknologian ansiosta voit välttää kaikki häiritsevät kytkentääänet moottorissa, mikä johtaa hiljaisempaan ympäristöön.

TURVALLINEN

NFO Sinus® ei aiheuta laakerivirtoja. Moottorilla on sen vuoksi pidempi käyttöikä.
NFO Sinus® ei aiheuta myöskään maavuotoja, mikä mahdollistaa vikavirtasuojakytkimien käytön niin henkilö- kuin palosuojaukseen.
Tämä tarjoaa korkean tason sähköturvallisuutta.

TARKKA

Moottorin nopeus on hyvin tarkasti säädetty ja täysi vääntömomentti saavutetaan heti käynnistettäessä pienellä nopeudella
riippumatta valitusta ohjaustilasta nopeus, taajuus, vääntömomentti tai prosessinohjaus.
Taajuusmuuttajassa on lisäksi energiansäästötoiminto, jonka avulla voit säästää tasaisesti enemmän energiaa käytettäessä alhaista kuormaa moottorilla, esim. puhaltimet, jotka ajoittain käyvät pienellä nopeudella.

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin