Omronin NJ5-ohjain ja OPC UA: avoin tiedonsiirto koneesta IT-järjestelmään

Omronin NJ5-ohjain sisältää vakio-ominaisuutena OPC-UA:n, mikä varmistaa luotettavan, turvallisen ja helpon tiedonsiirron.

OPC UA on teollisuuskäyttöön tarkoitettu avoin tiedonsiirtoprotokolla, jota voidaan käyttää koneiden välillä tai koneen ja IT-järjestelmien välillä. Kansainvälinen standardi liittyy läheisesti Industry 4.0 -konseptiin ja toimii myös pohjana PackML-pakettistandardille. Standardin käyttöönotto yleistyy maailmanlaajuisesti, joten lisäämme sen vakio-ominaisuudeksi Sysmac-ohjaimiimme. Ensimmäisenä OPC UA lisätään NJ5-ohjaimeen, jossa se tarjoaa avoimen, suoran ja turvallisen tiedonsiirron koneen ja IT-järjestelmien välillä.Luotettava: standardien mukainen ja avoin

OPC UA täyttää alan standardit ja tukee esineiden internetiä ja Industry 4.0 -konseptia.

Turvallinen tiedonsiirto: todentamis- ja salaustekniikat

OPC:n tietoturva varmistaa tietojen oikeellisuuden allekirjoittamalla viestit digitaalisesti ja tietojen salassapysymisen salaamalla viestit. Näin varmistetaan turvallinen yhteys automaatio- ja IT-järjestelmien välillä.

Yksinkertainen yhteys isäntäjärjestelmään

OPC UA -keskusyksikkömme poistaa laitteistojen ja väliohjelmistojen tarpeen. Valitse vain muuttujat ja kytke ohjain suoraan isäntäjärjestelmään.

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin