Siemensin MindSphere tehostaa liiketoimintaa

Siemensin avoin pilvipohjainen IoT-käyttöjärjestelmä on tehokkaan ekosysteemin ydin. Se liittää laitteet pilveen ja tarjoaa työkalut data-analytiikkaan ja sovelluskehitykseen sekä yhteyden muihin sovelluksiin ja palveluihin. MindSphere auttaa sinua arvioimaan ja hyödyntämään dataasi ja saavuttamaan läpimurron.

Mindsphere

MindSphere on Siemensin avoin pilvipohjainen IoT-alusta, joka yhdistää fyysiset laitteet digitaaliseen maailmaan. Esineiden internetissä älykkään laitekannan tuottama data ja analytiikka lisäävät ymmärrystä liiketoimintojen haasteista. Data muuttuu tehokkuudeksi ja innovaatioiksi, mikä kasvattaa kilpailukykyä. MindSpheren avulla hallitaan digitalisaatiota ja varmistetaan liiketoiminnan menestys.

MindSphere - Työkalu tuotannon optimointiin

Jokainen yrityksesi kone ja järjestelmä sisältää suunnattoman määrän dataa. MindSphere on IoT-alusta, joka auttaa hyödyntämään tämän datan. Se yhdistää koneet ja fyysisen infrastruktuurin turvallisesti pilveen ja tarjoaa sovelluksia sekä palveluita, joiden avulla voi lisätä tuottavuutta ja tehokkuutta läpi koko arvoketjun.

 

MindSpheressä analysoitu data voidaan takaisinkytkeä tuotteen ja tuotannon digitaaliseen vastapariin, jolloin simulointi ja mallinnus voidaan toteuttaa hyödyntämällä todellisuudesta kerättyä, analysoitua dataa.

 

MindSpheren avulla voit:

  • optimoida tuotantoa
  • vähentää tuotannon keskeytyksiä
  • varmistaa parhaan mahdollisen käytettävyyden

 Alusta on avoin, mikä mahdollistaa sovellusten kehittämisen ja uusimpien teknologioiden tehokkaan hyödyntämisen ketterän ekosysteemin kautta.

Avoin IoT-alusta

MindSphere tarjoaa kustannustehokkaan ja skaalautuvan pilvipohjaisen Platform as a Service -palvelun (PaaS), joka on täydellinen uusien sovellusten kehittämiseen. MindSphere on suunniteltu avoimeksi käyttöjärjestelmäksi, joten voit mutkattomasti yhdistää koneesi ja tehostaa tuotantoa valjastamalla käyttöösi laitekantasi tuottaman valtavan datamäärän.

 MindSphere tarjoaa saumattoman yhteyden Siemensin ja kolmansien osapuolien tarjoamiin palveluihin. Voit myös rakentaa MindSphereen omia sovelluksiasi ja palvelujasi.

Datasta tietoa ja tiedolla lisäarvoa

MindSpherellä keräät dataa koneista sekä fyysisestä infrastruktuurista ja tämän avulla luot läpinäkyvyyttä koko tuotantoosi ja liiketoimintaasi. MindSpheren avulla voi kehittää, luoda ja käyttää digitaalisia palveluja sekä luoda omia sovelluksia ja näin mahdollistaa uusia liiketoimintamalleja. 

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin