Ahlsell ostaa PJC Yhtiöt

 Lehdistötiedote Hyvinkää, 17 päivä joulukuuta 2018

Ahlsell ostaa suomalaisen sähköautomaatioalan yrityksen

Ahlsell Oy on solminut sopimuksen sähköautomaatioon erikoistuneen PJ Control Oy:n ostamisesta. Samalla kaupalla siirtyy PJ Control Oy:n omistama PJ Cabinet Oy Ahlsell Oy:n omistukseen.
Yritysten liikevaihto on noin 7,5 MEUR.

PJ Control Oy:llä on vakaa asema ja jalansija pääkaupunkiseudulla. Yritys palvelee pääasiassa teollisuuden toimialan ja kunnossapidon asiakkaita sekä tuotantokoneiden ja –linjojen valmistajia. Yrityksellä on 15 työntekijää Vantaalla "Tämä yritysosto vahvistaa Ahlsellin asemaa sähköautomaation toimialalla Suomessa ja tarjoaa asiakkaillemme entistäkin laajemman valikoiman tuotteita ja palveluja", sanoo Mika Salokangas, toimitusjohtaja, Ahlsell Oy. "Hienoa, että pääsemme hyödyntämään Ahlsellin laajaa teollisuusasiakkaiden verkostoa sähköautomaatio-toiminnassamme. Olemme ylpeitä saadessamme tulla osaksi Ahlsellia kehittämään ja vahvistamaan automaatio segmenttiä", sanoo Mikko Pokki, toimitusjohtaja, PJ Control Oy.

Osto vahvistetaan todennäköisesti tammikuussa 2019. Yritysoston odotetaan vaikuttavan positiivisesti konsernin tulokseen vuonna 2019.

Lisätietoja antavat: Karin Larsson, IR ja ulkoisen viestinnän päällikkö +46 8 685 59 24, karin.larsson@ahlsell.se

Johan Nilsson, Toimitusjohtaja ja konsernijohtaja Ahlsell AB +468 685 70 00, johan.nilsson@ahlsell.se

Lehdistötiedote, 17 joulukuu, 2018

Ahlsell on johtava teknisen kaupan ammattilainen Pohjoismaissa. Ahlsell tarjoaa alan laajimman valikoiman LVI-, Sähkö-, Teollisuus- sekä Kylmä-tuotteita ja palveluita asentajille, rakennusyhtiöille, kiinteistöhuollon toimijoille, teollisuudelle ja voimaloille sekä julkiselle sektorille. Ainutlaatuisessa valikoimassamme on noin miljoona yksittäistä tuotetta ja ratkaisua. Ahlsell-konsernin liikevaihto on noin 2,7 miljardia euroa ja Ahlsell on listattu Tukholman pörssiin. Päämarkkinamme Ruotsi, Norja ja Suomi kattavat tuotoista noin 97 %. Yhteensä noin 5600 ahlsellilaista, yli 230 myymälää ja kolme keskusvarastoa toteuttavat päivittäin asiakaslupaustamme tehdä ammattilaisen elämä helpommaksi

 

Yrityskauppa

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin