PLCnext Control -ohjaukset Phoenix Contactilta

PLCnext Control -ohjausten avulla voit työskennellä vapaasti suosimillasi ohjelmointikielillä, kuten EC 61131 -standardin mukaisilla kielillä tai lausekielillä. Avoimen lähdekoodin ohjelmiston nopea ja helppo integrointi, erilaiset sovellukset, nykyiset ja tulevaisuuden tietoliikennestandardit sekä älykäs verkottaminen pilviyhteyden kautta tarjoavat rajattoman määrän räätälöintivaihtoehtoja, jotka helpottavat digiaikaan siirtymistä.

Edut

  • Kahden eri suorituskykyluokan PLC:n avulla ohjaus voidaan mukauttaa automaatiotehtäviin
  • Integroitu yhteys Proficloudiin mahdollistaa eri puolilla maailmaa sijaitsevien laite- ja järjestelmätietojen analysoinnin
  • Avoimen lähdekoodin ja sovellusten ansiosta PLCnext Control -ohjaukset voidaan räätälöidä kulloiseenkin käyttöötarkoitukseen sopivaksi
  • Avoin Linux-käyttöjärjestelmä ja lausekielien tuki

Nopea, kestävä ja yksinkertainen – PLCnext Control AXC F 2152

PLCnext Control AXC F 2152  

Axiocontrol-sarjan avoin PLCnext Control -ohjain

Phoenix Contactin kestävien ohjaimien Axiocontrol-sarjassa on saatavana PLCnext Technology -teknologiaan perustuva PLC. Se on tarkoitettu ohjelmointiin lausekielillä mutta myös perinteisillä IEC 61131 -standardin mukaisilla kielillä.
Kompaktista rakenteesta huolimatta kaksiytimiset 800 MHz:n ARM-Cortex-A9-suorittimet huolehtivat tehokkaasta ja nopeasta tiedonsiirrosta. Suojaus perustuu TPM-turvapiiriin, johon voidaan tallentaa myös käyttäjävarmenteita.
Pilviyhteys voidaan muodostaa lukemalla QR-koodi suoraan PLC:stä.

Kun haluat tutustua PLCnext Technologyn toimintatapoihin, käyttöön ja suorituskykyyn pienessä mittakaavassa, kokeile Starterkitiä ja esiasennetuja komponentteja omissa testisovelluksissasi. Starterkitin tilaukseen sisältyy Proficloudin maksuton käyttö vuoden ajan.

Turvallinen ja erittäin tehokas – PLCnext Control RFC 4072S

PLCnext Control RFC 4072S  

Tehokas PLCnext Control lausekielille

Uusi RFC 4072S on ensimmäinen huipputehokas ohjaus, joka perustuu PLCnext Technology -teknologiaan. Se yhdistää parhaan mahdollisen, kahteen itsenäiseen suorittimeen perustuvan suojauksen neliydinjärjestelmään, joka mahdollistaa erittäin laajojen verkkojen käyttämisen jopa 300 turvalaitteella.

Käyttöliittymä, jossa on resistiivinen kosketusnäyttö, on helppokäyttöinen ja helpottaa seurantaa.

Koska PLC:hen on upotettu OPC UA Server -palvelin, sen standardoidut tietoliikenneprotokollat vastaavat jo nyt tulevaisuuden vaatimuksia.

Tavallinen ohjelmointi ja turvaohjelmointi voidaan suorittaa PLCnext Engineer -PLC-ohjelmointiohjelmistolla.

PLCnext Engineer -PLC-ohjelmointiohjelmisto ja laajennukset

PLCnext Engineer -PLC-ohjelmointiohjelmisto  

PLCnext Engineer -PLC-ohjelmointiohjelmisto laajennuksilla yksilöllisiin ohjelmistoratkaisihin

PLCnext Engineer on joustava PLC-ohjelmointiohjelmisto uuden sukupolven PLC:ihin, joissa käytetään PLCnext Technology - teknologiaa. Ohjelmistossa yhdistyvät kaikki konfiguroinnin, visualisoinnin ja diagnostiikan perustoiminnot. Selkeät käyttöliittymät, olioperustainen ohjelmointi ja yksilöllisesti mukautettavat toiminnot ovat vain osa ohjelmiston uusista ominaisuuksista.

Omien IEC 61131-3 -standardin mukaisten moduulien ohjelmointiin voit käyttää Visual Studion PLCnext Technology Developer Tools kehitystyökaluja. Määritys sisältää kaikki tarvittavat työkalut, jotta voit luoda helposti omia C#-kielellä ohjelmoituja toimintoja ja toimintamoduuleja sisältäviä kirjastoja.

C++-kielellä ohjelmointiin tarvitset SDK:n (Software Development Kit), joka sopii ohjaimen ja käyttöjärjestelmän laiteohjelmistoon. Lisäksi suosittelemme käyttämään kehitysympäristönä Eclipseä ja laajennustamme sekä Library Builderia ohjelmien luontiin PLCnext Engineerille.

Sovellukset PLCnext Control -ohjauksille PLCnext Storessa

PLCnext Store  

Sovellukset PLCnext Control -ohjauksille PLCnext Storessa

PLCnext Store tuo saataville ohjelmistosovelluksia (appeja) automatisointitekniikan teollisiin käyttötarkoituksiin. Sovellusten avulla voit laajentaa suoraan PLCnext Control -ohjausten teknisiä toimintoja helposti.

Nopeuta sovellusten kehittämistä ja hyödynnä all-in-one-sovelluksia ilman lisäohjelmointiosaamista.

Ready-to-use: tämä tarkoittaa sitä, että PLCnext Storen ansiosta voit laajentaa PLCnext Control -ohjaimen helposti esimerkiksi aurinkopuisto-PLC:ksi ilman ohjelmointia.

Phoenix Contactilla on jo nyt lukuisia ohjelmistokirjastoja PLCnext Engineeria varten. Voit ladata ne helposti sovelluksena PLCnext Storesta. Voit laajentaa PLCnext Technology -teknologian halutuksi suorituksenaikaiseksi ympäristöksi helposti kehityssovelluksen (Dev-App) avulla. Näin voit käyttää myös alakohtaisia ohjelmointikieliä, kuten Codesysia, Javaa, Pythonia ja S5:tä (Siemensin runtime ympäristö).

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin