Redundanttiset mallit SIMATIC S7-1500 tuoteperheeseen (S7-1500R/H)

Simatic S7-1500

S7-1500R-mallit (1513R-1 PN ja 1515R-2 PN) ovat tarkoitettu sovelluksiin, joissa tarvitaan logiikan kahdennusta. Primääri-CPU:n vikaantuessa vara-CPU kytkeytyy automaattisesti käyttöön noin 200-500 ms kuluessa. Tiedot synkronoidaan logiikoiden välillä Profinet-ringin kautta.

S7-1500H-malli (1517H-3 PN) on tarkoitettu laajempiin sovelluksiin, joissa myös vaihtoajan tulee olla nopeampi (alle 100ms). Logiikoiden välinen tiedonsiirto tapahtuu erillisten synkronointimoduulien ja valokuitukaapelien avulla.

Ensimmäisessä vaiheessa R- ja H-malleissa on käytössä vain yksi Profinet-rengas, mutta jatkossa H-mallissa on mahdollista kahdentaa myös Profinet-väylä. S7-1500H-mallista julkaistaan myöhemmässä vaiheessa myös turvalogiikka.

R/H mallit löytyvät uudesta TIA V15.1 -versiosta.

Ensimmäisessä julkaisuvaiheessa on jonkin verran rajoituksia (HW/SW), joten kokoonpano ja sovellus täytyy hyväksyttää ennen tilausta.

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin