Sickin Sensor Integration Gateway SIG100

Hajautettua älykkyyttä ja digitaalista tietojen käsittelyä yksinkertaisesti

Sensor Integration Gateway SIG100 on IO-Link-anturikeskitin, joka tekee digitaalisten vakiosignaalien keräämisestä ja valvomisesta helpompaa kuin koskaan aiemmin. Käyttäjäkokoonpanon mukaisesti tehdään loogisia päätöksiä, jotka lähetetään IO-Link:in kautta haluttuun IO-Link-isäntälaitteeseen. Laitteet voidaan parametroida nopeasti ja helposti integroidun USB-liitännän ja graafisen SOPAS ET -käyttöliittymän kautta. Vedä ja pudota -logiikkamuokkaimen avulla useissa käyttökohteissa voidaan helposti ja nopeasti muodostaa itsenäinen anturijärjestelmä, jota voidaan käyttää erillään keskusohjauslaitteesta.

 

Yhdellä silmäyksellä
  • Binäärisesti kytkeytyvien antureiden yksinkertainen liitäntä mihin tahansa IO-Link-isäntälaitteeseen
  • Kuusi konfiguroitavaa porttia, joissa on kussakin kaksi binääristä tuloa tai lähtöä, korkeintaan 12 vakio-E/A:n liittämiseksi
  • Binäärisistä tuloista ja lähdöistä muodostuva itsenäinen anturijärjestelmä on nopea ja helppo koota logiikkalinkitysten kautta vetämällä ja pudottamalla ilman lisäohjauslaitetta
  • Helpompi johdotus ja alhaisemmat kulut, koska yksittäiset anturisignaalit voidaan koota yhteen ainoaan IO-Link-viestiin
 

Edut

 

Vedä ja pudota -logiikka

Tehokkaalla SOPAS ET -työkaluun integroidulla logiikkamuokkaimella voidaan luoda ainutkertaisia anturijärjestelmiä. Integroiduilla logiikkaväylillä, esim. loogisilla JA-/TAI-elementeillä voidaan visualisoida invertteri, aikaviiveet tai kaikkien liitettyjen signaalien laskuri ja suorittaa sovelluksen edellyttämät tehtävät nopeasti ja helposti. Luo järjestelmäsi helposti vetämällä ja pudottamalla logiikkalohkoja ja yhdyspisteitä. Pääsy järjestelmään tapahtuu laitteen USB-portin kautta SOPAS ET -ohjelmiston avulla.

Järjestelmäkonfiguroinnit ovat yksinkertaisia. Niitä voivat lisäksi tehdä erilaiset käyttäjäryhmät, koska ne eivät edellytä ohjelmointitaitoja.

Suorita helpot, sovelluksen edellyttämät tehtävät binäärisillä antureiden tai toimilaitteiden kytkentäsignaaleilla ilman lisäohjauslaitetta.
Logiikkamuokkain: graafinen konfigurointiympäristö tulojen helppoon määrittämiseen (vasen puoli) lähdöille (vasen puoli) logiikkatoimintojen (ylälista) avulla.

SIG100:n avulla liitettyjä anturi- tai toimilaitesignaaleita voidaan tehokkaasti yhdistellä ja koota vetämällä ja pudottamalla. Tämä helppo tehtävä ei vaadi ohjelmointitaitoja, mikä vähentää huomattavasti ohjelmointiin kuluvaa aikaa ja rahaa.

 

Säästä johdotukseen kuluvaa aikaa ja kustannuksia

Sensor Integration Gateway SIG100 vähentää johdotukseen kuluvaa aikaa ja vaivaa, koska yksittäiset vakio-E/A-signaalit linkitetään yhteen IO-Link-tietovirtaan. SIG100:n kuuden portin kautta voidaan koota yhteen jopa 12 erillistä tulo- tai lähtösignaalia. IO-Link ei vaadi erikoisjohdotuksia. Hyväksi todettuja ja suojaamattomia, kolmijohtimisia teollisuusjohtoja voidaan edelleen käyttää antureiden ja toimilaitteiden liittämiseen.
Binäärisesti kytkeytyvät anturit ja toimilaitteet liitetään IO-Link-isäntälaitteeseen SIG100:n vakiomallisilla, 4-napaisilla M12-urosliittimillä. Tämä mahdollistaa kenttäväylän yhtenäisen johdotuksen IO-Link-laitteiden kautta vakio-E/A-signaaleihin.
Lisäksi SIG100:n asennus on vaivatonta. USB-liitännän tai IO-Linkin kautta käyttäjät voivat lukea ja mukauttaa laiteparametreja joko SOPAS ET -työkalun tai ohjausjärjestelmän ohjelmiston avulla. Näin SIG100:n parametrointi ja käyttöönotto voidaan suorittaa nopeasti aikaa ja resursseja säästäen.
Yhtenäinen johdotuskonsepti erilaisille antureille.

IO-Link on pisteestä pisteeseen -tiedonsiirtoprotokolla älykkäiden antureiden ja toimilaitteiden yhdistämiseen automaatioverkon sisällä. Tiedot, jotka aikaisemmin voitiin hakea vain liitetyistä laitteista, ovat nyt keskitetysti saatavissa. SICKin SOPAS ET -konfigurointiohjelmistolla IO-Link-laitteet, kuten Gateway SIG100, voidaan ongelmitta visualisoida ja parametroida.

 

IO-Linkin edut

SIG100 on IO-Link-orjalaite. Se voidaan liittää mihin tahansa IO-Link-isäntälaitteeseen, jotta päästään käsiksi sekä liitetyistä laitteista saataviin tietoihin että logiikkamuokkaimessa laadittuihin, koottuihin järjestelmätietoihin. IO-Link tarjoaa lukuisia etuja, kuten esim. laiteparametrien automaattisen tallennuksen ja yksiselitteisen laitetunnistuksen. IO-Link-laite voidaan tunnistaa automaattisesti laite- ja valmistajakohtaisen tunnisteen avulla, ja näin voidaan varmistaa oikean laitteen käyttö laitteen vaihdon yhteydessä. Tietyn anturin laiteparametrit voidaan ladata automaattisesti vaihtolaitteelle. Näin voidaan taata, että vaihdon jälkeen käytössä ovat oikeat parametrit ja käyttöönotto tapahtuu nopeasti ja virheettömästi.

Yhtenä IO-Linkin kehittelijänä SICK tarjoaa markkinoiden kattavimman IO-Link-valikoiman lukuisia anturityyppejä ja erilaisia tunnistustekniikoita varten. Gateway SIG100 mahdollistaa binäärisesti kytkeytyvien antureiden nopean ja helpon liittämisen sekä pienten anturi-toimilaitejärjestelmien muodostamisen. Hyödynnä SICKin laajaa kokemusta eri anturiperiaatteista ja IO-Link-tekniikasta.

 

Automaattinen laitetunnistus tekee laitteen vaihdosta helppoa: antureiden luotettavaan vaihtoon ei tarvita erikoiskoulutuksen saanutta henkilökuntaa ja lisäapuvälineitä ja -ohjeita, jos IO-Link-laitteita käytetään yhdessä IO-Link-isäntälaitteen kanssa.
Antureiden ja Sensor Integration Gateway:n visualisointi ja parametrointi SOPAS ET -ohjelmiston avulla.
Yhtenä IO-Linkin kehittelijänä SICK tarjoaa markkinoiden kattavimman IO-Link-valikoiman. Hyödynnä SICKin laajaa kokemusta eri anturiperiaatteista ja IO-Link-tekniikasta.

IO-Link-järjestelmä tarjoaa lukemattomia etuja, kuten standardoidun ja yksinkertaistetun johdotuksen, tietojen hyvän saatavuuden, laitteiden helpon vaihdon sekä laajennetut diagnosointimahdollisuudet.

Teknisten tietojen yleiskatsaus

Tuetut tuotteet Binäärisesti kytkeytyvät anturit
Binäärisesti kytkeytyvät toimilaitteet
USB
IO-Link
Tulot/lähdöt  
S1-S6 6 porttia sekä Pin2 ja Pin4 voidaan konfiguroida yksilöllisesti digitaaliseksi tuloksi tai digitaaliseksi lähdöksi, mikä mahdollistaa jopa 12 digitaalisen tulo- tai lähtösignaalin siirtämisen.
CONFIG Portti USB:n kautta tapahtuvaan konfigurointiin SOPAS ET -työkalun avulla (SOPAS ET -työkalu on ladattavissa maksutta osoitteesta www.sick.com)
Kotelointiluokka IP67

 

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin