Tarkkaa lämpötilan mittausta vaativissa olosuhteissa yli 20 vuoden kokemuksella

epic banner

EPIC® SENSORS 

Lapp Automaatio Oy tarjoaa uusinta lämpötila-anturien valmistustekniikkaa. Laajan vakiotuotevalikoiman lisäksi saatte yksilöityjä asiakaskohtaisia kokonaisratkaisuja. Palvelun periaatteita ovat toimitusten nopeus ja laatu sekä kustannustehokkuus ja riskittömyys asiakkaalle.

EPIC® SENSORS -lämpötila-anturit valmistetaan tinkimättömällä ammattitaidolla prosessiteollisuuden ja koneenrakennuksen käyttöön. Lapp Automaatio on lämpötila-anturivalmistuksen uranuurtaja 20 vuoden kokemuksella. Lapp Automaatio käytti ensimmäisenä Suomessa laserhitsausta anturivalmistusprosessissa ja toi ATEX-hyväksytyt lämpötila-anturit markkinoille jo vuonna 2002.

Pitkä kokemus alalta varmistaa tasaisen laadun ja hyvän palvelun asiakkaille. Oma tuotanto takaa lyhyet toimitusajat myös sovelluskohtaisille erikoisantureille, esimerkiksi räjähdysvaarallisen tilan ATEX- ja IECEx-hyväksytyt anturit kuuluvat valmistusohjelmaan. Kaikki vaativat tarkkuushitsaukset tehdään laserhitsauslaitteilla Lapp Connecton tuotantotiloissa Hyvinkäällä. Joustavuudessa, varmuudessa ja laadussa Lapp Automaatio haastaa kenet tahansa, missä päin maailmaa tahansa.

Tunnustettua laatua

Laatujärjestelmä on ISO 9001:2008 -sertifioitu ja anturituotanto erikseen ATEX-laatusertifioitu ja IECEx-laatuarvioitu. Sertifikaattikopiot voit ladata tästä.

DNV-GL ISO 9001:2015
VTT ATEX Q
IECEx QAR

epic sensors

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin