Yaskawan uutuus: mikrotaajuusmuuttaja GA500

Yaskawa lanseerasi Hannoverin messuilla GA500-taajuusmuuttajan, joka on GA-sarjan toinen tulokas GA700:n lisänä. Uusi mikrokäytöksi tituleerattu GA500 tulee jollain aikavälillä korvaamaan V1000-taajuusmuuttajan. Koko sarja kaikkine jännitteineen koko tehoalueelta on saatavilla kesäkuusta lähtien. Hintatasoltaan tuote on V1000:n luokkaa.

YaskawaGA500

GA500 on yleistaajuusmuuttaja teolliseen käyttöön. Sovellukset vaihtelevat pumppujen tai puhaltimien yksinkertaisesta moottorinohjauksesta vaativampiin kompressori-, kuljetinjärjestelmä- ja paikannussovelluksiin.

Keskeisiä ominaisuuksia ovat helppokäyttöisyys, joustavuus ja kestävyys. Hyödyllisillä ominaisuuksilla ja toiminnoilla varustetut GA500-käytöt yksinkertaistavat huomattavasti järjestelmän suunnittelua ja maksimoivat järjestelmän ja laitteiden suorituskykyä. Asennus ja käyttöönotto ovat erittäin helppoja ja nopeita toimenpiteitä. 

Yaskawa on rakentanut tälle upealle tuotteelle hienon ja selkeän nettisivun, jossa on yhdellä sivulla kaikki tarvittava tuotetiedoista CAD-piirroksiin ja kännykkäsovelluksiin. Klikkaa tutustu-painiketta ja näe itse:

Yaskawa GA500Tehoalue

CIPR-GA50Cxxxxxxxx

  200 V 3~ 0,1 – 22 kW
  200 V   1~ 0,1 – 4,0 kW
  400 V 3~  0,37 – 30 kW

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin