ifm DV-sarja, paljon enemmän kuin vain signaalivalo

ifm DV

Konfiguroitava signaalivalo, jossa tavallista parempi näkyvyys, uudenaikainen LED-RGB-teknologia ja erittäin pitkä elinikä

  • Erinomainen näkyvyys
  • Moderni LED-RGB-teknologia - pitkä elinikä, vähäinen varastointitarve
  • Erilaiset käyttömoodit konfiguroitavissa IO-Linkin kautta tai asetusvalikon avulla
  • Saatavana myös binäärituloilla varustettuna standardiversiona
  • Helppo asentaa

Hyvä suorituskyky
Signaalivaloja käytetään tilanosoitukseen tai varoituslaitteena kaikkialla tehtaissa mm. koneissa, kuljettimissa ja laitteistoissa. ifm:n innovatiiviset signaalivalot tarjoavat monia etuja perinteisiin signaalivaloihin verrattuna ja ne sopivat siksi erinomaisesti vaativiinkin sovellutuksiin.

Joustava konfigurointi
Yleensä signaalivalot pitää sovittaa sovellutukseen. Sen sijaan, että käytettäisiin aikaa eriväristen modulien yhteenliittämiseen, uusi LED-RGB-teknologia mahdollistaa signaalivalon konfiguroinnin tarpeen mukaan IO-Link-liitännän tai painikkeiden avulla (esim. jatkuva palaminen, hidas tai nopea vilkkuminen, eri värit j.n.e.). Tämä pienentää tyyppivalikoimaa ja varastointitarvetta.

Versiot
DV15xx-sarjan signaalivaloissa on binäärituloja ja niitä voidaan säätää laitteen omien painikkeiden avulla. DV25xx-sarjan signaalivaloja voidaan ohjata ja säätää IO-Linkin kautta ilman säätöpainikkeita.

Vaativiin olosuhteisiin
Vesi ja pöly eivät tartu lamppurungon sileään pintaan. Tämä estää lian tarttumisen varmistaen samalla signaalivalon pitkäaikaisen näkyvyyden. Metallikomponentit kuten ruuvit tai liittimet eivät ole alttiina likaantumiselle. Tämä tarkoittaa sitä, että nämä signaalivalot soveltuvat erittäin hyvin elintarvike-, lääke- ja kemianteollisuuden sovellutuksiin.

Optimaalinen näkyvyys
Patentoitu teknologia muodostaa voimakkaan kontrastin LED-valopisteen ja ympäristön välille. Tämä takaa optimaalisen näkyvyyden sellaisissakin tapauksissa, joissa esiintyy ulkoisia valolähteitä (esimerkiksi suurten ikkunoiden läheisyydessä).

Pitkä elinikä
LED-teknologian käyttö takaa signaalivaloille pitkän eliniän.

Sovitettavissa
LED-RGB teknologia mahdollistaa signaalivaloille yksilöllisen toiminnan (palaa jatkuvasti, hidas tai nopea vilkkuminen, erilaiset värit) määrittelyn. Tämä pienentää tyyppivalikoimaa ja varastointitarvetta. Signaalivalolle voidaan määritellä erilaisia toimintatiloja, esim. analogiatila pinnankorkeuden näyttöä varten. Äänisignaaliksi on valittavissa 7 erilaista ääntä.

Helppo asentaa
Kiinnike toimitetaan laitteen mukana. Lisäksi on saatavana asennusjalustalla varustettu malli, joka mahdollistaa korotetun asennuksen. Tätä asennusjalustaa voidaan kiertää 90 astetta, joten seinäasennus onnistuu ilman lisätarvikkeita. Lisäksi on saatavana tarvikkeita napa-asennukseen.

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin