Mico Pro® Joustavaa 24 V:n virranseurantaa Murr Elektronikilta

Modulaarinen järjestelmä takaa maksimaalisen tehon

Patentoidulla laukaisuprosessilla varustettu Mico Pro® on Murrelektronikin uusi innovatiivinen virranseurantajärjestelmä 12 ja 24 V:n tasavirtasovelluksiin. Modulaarisen järjestelmän avulla järjestelmät voidaan mukauttaa tarkasti yksilöllisiin sovelluksiin. Sen kustannus-hyötysuhde on edullinen, ja tilankäytön suhteen se on erittäin taloudellinen. Patentoitu laukaisuprosessi takaa koneiden optimaalisen käytettävyyden. Lisäetuna on integroitu potentiaalinjakokonsepti, joka yksinkertaistaa huomattavasti kytkinkaapin johdotusta.

Mico Pro

Mico Pro on Murrelektronikin älykäs virranjakelujärjestelmä.
Modulaarisen rakenteen ansiosta järjestelmä voidaan mukauttaa tarkasti yksilöllisiin sovelluksiin niin, että erinomainen kustannus-hyötysuhde säilyy ja asennustilaa säästyy.

Patentoitu laukaisuprosessi takaa koneiden optimaalisen käytettävyyden. Mico Pro® seuraa kaikkia kuormitus- ja ohjausvirtoja ja tunnistaa kriittiset muutokset. Se ilmoittaa rajakuormituksista ja kytkee vialliset kanavat pois päältä niin myöhään kuin on turvallista, mutta aina mahdollisimman turvallisesti.

Kaksi laajennettua järjestelmäominaisuutta tekee Mico Prosta entistä monipuolisemman:

Täydellä teholla!

Mico Pro on saatavissa integroidulla virtalähteellä varustettuna.
Uudet 5A tai 10 A:n vaihtovirtalähteet voidaan integroida suoraan Mico Pro® -asemiin. Tämä yhdistelmä korvaa virtamoduulin ja tuo näin lisätilaa kytkinkaappiin. Vaihtovirtalähteessä on edelleen tuttuja ominaisuuksia, kunnes yleisiä hälytysilmoituksia, 90 prosentin ennakkovaroitusta ja etähuollon ohjaussignaalia. Rinnakkain kytkemällä voidaan lisäksi syöttää jopa 20A virtaa. Erinomaisen energiatehokkuuden ansiosta kytkinkaapin lämpötila pysyy alhaisena.
Kätevien paikalleen napsautettavien siltojen ansiosta vaihtovirtalähteet voidaan puolestaan liittää valvontamoduuleihin muutamalla helpolla toimenpiteellä ilman ylimääräistä johdotusta.


NEC-luokka 2 helpottaa UL-hyväksyntää

Murrelektronikilla on laaja valikoima NEC-luokan 2 mukaan hyväksyttyjä Mico Pro -moduuleja, jotka pystyvät valvomaan jopa 4 A:n virtaa. Tämä on mainio ominaisuus, jonka ansiosta monet NEC-luokan 2 piirit voidaan integroida tehokkaaseen vaihtovirtalähteeseen. UL:n mukaan tällaisiin virtapiireihin ei niiden rajallisen energiamäärän (100 VA) vuoksi liity vaarallisten sähköiskujen riskiä tai palovaaraa. Tämän vuoksi luokan 2 piirissä käytettävillä kytkinkaappikomponenteilla
ei (UL508A:n mukaan) tarvitse olla UL-hyväksyntää. Tämä helpottaa kytkinkaappien hyväksymismenettelyä. Lisäetuja ovat tilan säästyminen kytkinkaapista, normaalin (luonnollisesti Murrelektronikin valmistaman) virtalähteen helppo valinta sekä
johdotustarpeen merkittävä väheneminen.

Valittavissa ovat yhdellä, kahdella tai neljällä lähtökanavalla varustetut moduulit. Fix-moduulien laukaisuvirrat (2, 4, 6, 8, 10 ja 16 A) ovat kiinteät, minkä ansiosta ratkaisu ei ole peukaloitavissa. Flex-moduuleissa laukaisuvirtaa voidaan säätää napin painalluksella välillä 1–10 A tai 11–20 A. Moduulien leveys on vain 8, 12 tai 24 mm, mikä tarkoittaa merkittävää tilan säästöä.

Kanavaa kohden voidaan ladata enintään 30 000 µF. Yhdellä laitteella voidaankin valvoa useita suuria kapasitiivisia kuormia.

Mico Pro voidaan porrastaa, mikä tarkoittaa, että Mico-kanavaan, jonka laukaisuvirta on yli 10 A, voidaan kytkeä toinen Mico Pro -asema.

Mico Pro® tarjoaa seuraavat hyödyt

  • Modulaarisuus – tarkkuutta viimeiseen kanavaan asti
  • Integroitu potentiaalinjakokonsepti – helpottaa huomattavasti kytkinkaapin johdotusta
  • Kätevä käsittely – kokoonpano ilman työkaluja
  • Diagnostiikka – toteutettavissa moduulin tai PLC:n kautta
  • Kanavakohtainen kytkentä – korvaa liitintason

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin