Koronaviruksen vaikutukset toimintaamme

Koronaviruksen myötä tilanne Suomessakin on muuttunut haastavaksi. Nyt on tehtävä kaikki mahdollinen viruksen leviämisen estämiseksi leviämisen hidastamiseksi. Me PJC:llä siirrymme muiden mukana poikkeustoimiin.

Palvelemme edelleen asiakkaitamme niin hyvin kuin se on mahdollista. Olemme kuitenkin lisänneet etätyön tekemistä, jolloin toimistollamme on minimimiehitys. Myyntimme palvelee normaalisti ja myös noutomyyntimme on normaalisti avoinna. Pyrimme välttämään lähikontakteja ja sen vuoksi kaikki tapaamiset hoidetaan toistaiseksi etäyhteyksillä. Myös noutomyynnissä pyrimme pitämään kohtaamiset lyhyinä ja pitämään riittävää etäisyyttä toisiimme. Myös hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota niin henkilökohtaisella kuin yleisellä tasolla.

Varastomme toimii normaalisti ja toimittajiltamme saamiemme tietojen mukaan vielä ei ole tiedossa merkittäviä toimitusvaikeuksia. Tämä tilanne saattaa kuitenkin muuttua nopeastikin ja sen vuoksi olemme nostamassa omaa varastointiastettamme. Seuraamme tilannetta jatkuvasti.

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että emme saata itseämme emmekä muita henkilöitä alttiiksi tartunnalle sen enempää työ- kuin yksityiselämässä. Noudattamalla annettuja määräyksiä ja ohjeita pystymme yhdessä minimoimaan koronaviruksen aiheuttamat ongelmat ja kuormitamme terveydenhuoltoa mahdollisimman vähän.

PJC toivottaa kaikesta huolimatta hyvää kevättä ja muistetaan väistellä viruksia.

 

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin