Siemensin Simatic S5-, Masterdrives- ja Simoreg DC-Master -tuotteiden elinkaari lähenee loppuaan

Simatic S5 -järjestelmän tuotteiden elinkaari päättyy 30. syyskuuta 2020. 1. lokakuuta 2020 alkaen varaosia ei ole saatavana eikä tuotteita enää korjata Siemensin toimesta. 30. syyskuuta 2020 saakka varaosia voi ostaa saatavuuden mukaan. Simatic S7-1500 -logiikkasarja tarjoaa uuden helpomman korvaavan ratkaisun.

S5

Masterdrives-järjestelmän tuotteet lopetetaan 30. syyskuuta 2020. Tämän jälkeen korjauspalvelu, ja varaosakorttien osalta saatavuus, on rajallinen ja tulee päättymään viimeistään 30. syyskuuta 2025. Näiden palveluiden saatavuus on varmistettava aina tapauskohtaisesti. Korvaava ratkaisu Masterdrives-tuotteille on Sinamics-sarja.

Simoreg DC-Master -sarjan tuotteet lopetetaan 30. syyskuuta 2020 alkaen, ja 1. lokakuuta 2020 alkaen niitä ei ole enää saatavilla varaosana. Yksittäisiä komponentteja laitteisiin saa kuitenkin edelleen varaosina. Tämän sarjan yhteensopiva korvaaja on Sinamics DC-Master.

Vaikka Siemensin virallinen tuki em. tuotesarjoille päättyykin, me jatkamme näiden tuotteiden toimituksia ja korjauspalveluja edelleen niin kaukan kuin tarvittavia komponentteja on maailmalta saatavissa!

Teemme myös modernisointiprojekteja korvaamalla vanhat ohjaukset uusilla.

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin