Simatic WinCC Unified -järjestelmä – rajattomat mahdollisuudet visualisointiin

Visualisoinnin tulevaisuus on jo täällä!

Simatic WinCC Unified on aivan uudenlainen visualisointijärjestelmä, joka hyödyttää niin koneenrakennusta kuin tuotantolaitosten rakentamistakin. Uusimpien laitteisto- ja ohjelmistoteknologioiden ansiosta digitalisaation haasteet ovat ratkaistavissa nyt ja tulevaisuudessa. Visualisointijärjestelmä tarjoaa TIA Portalissa todennettua suunnittelua, uusinta verkkopohjaista teknologiaa sekä suorityskykyä tuleville vuosille, joten mikään ei estä toteuttamasta ideoita halutulla tavalla.

Saumattomasti integroitu laitteisto ja ohjelmisto

WinCC Unified -järjestelmästä saa suurimman hyödyn käyttämällä sitä yhdessä Simatic HMI Unified -käyttöpaneeleiden ja Simatic IPC -sovelluksen kanssa. HTML5- ja SVG-tuettu järjestelmä on integroitu TIA-automaatioportaalin, mikä tarjoaa täysin uusia mahdollisuuksia visualisointiin.  Avoimien rajapintojen ansiosta Simatic WinCC Unified -järjestelmässä voidaan kätevästi toteuttaa erilaisia visualisointitarpeita.

 

 

https://assets.new.siemens.com/siemens/assets/api/uuid:9ed7c98b-f0a6-4dd6-9ebb-da59756fe20a/width:640/quality:high/siemens-wincc-unified-newest-technology.png

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin