Contactron Speed Starter –nopeuskäynnistin

Kolmivaihemoottoreiden turvallinen, helppo ja tehokas käyttö on tärkeä tavoite monissa sovelluksissa. Contactron Speed Starter on kompakti ratkaisu, joka tarjoaa kaikki tarpeelliset toiminnot eri kierrosluvuille, pehmokäynnistykselle ja turvalliselle pysäytykselle Safe Torque Off (STO) -toiminnon avulla.

Speedstarter

Nopeuskäynnistin on uusi laiteluokka moottorinkäynnistimen ja taajuusmuuttajan välissä, ja sen käyttö on erityisen selkeää. Tämä kompakti ratkaisu tarjoaa kaikki tarpeelliset toiminnot eri kierrosluvuille, pehmokäynnistykselle ja turvalliselle pysäytykselle Safe Torque Off (STO) -toiminnon avulla.

Kolmivaihe-ansynkronimoottoreiden turvallinen, helppo ja tehokas käyttö on tärkeä tavoite monissa sovelluksissa. CONTACTRON-nopeuskäynnistimellä käyttö on helppoa normaalikäytön, ryömintäkäytön ja pehmokäynnistyksen erilaisilla kierrosluvuilla, ja se on myös energiatehokas ja sisältää ramppitoiminnon.

Edut

  • Asennus ja käyttöönotto on nopeaa helpon johdotuksen ja selkeän käyttökonseptin ansiosta
  • Turvallinen katkaisu integroidun Safe Torque Off (STO) -toiminnon ansiosta
  • Kapeimmillaan 35 mm leveä, kompakti rakenne säästää tilaa kytkentäkaapissa
  • Taloudellinen ratkaisu, jossa ovat kaikki tarvittavat toiminnot eri kierrosluvuille ja pehmokäynnistykselle

Helppo, turvallinen ja tehokas

CONTACTRON-nopeuskäynnistimistä on saatavana useita versioita:

Teholuokat 0,25 - 1,5 kW, EMC-suodattimilla varustettuna tai ilman sekä 1- tai 3-vaiheisella verkkotulolla. Valitse sovellukseesi sopiva tuote.

Nopea asennus ja käyttöönotto

Helppo käyttökonsepti  

Helppo käyttökonsepti

Yksinkertainen johdotus ja selkeä käyttökonsepti: yksinkertainen käyttöönotto Plug & Play -ratkaisun ansiosta. Tarvittavien parametrien asetus on nopeaa ja tehokasta asennonvalintakytkimellä/kiertokytkimellä. CONTACTRON-nopeuskytkin – selkeäkäyttöinen ratkaisu useisiin moottorisovelluksiin, joissa on eri kierrosluvut. 

Turvallinen katkaisu Safe Torque Off (STO) -toiminnon avulla

Nopeuskäynnistin yhdistettynä hätäpysäytykseen  

Nopeuskäynnistin yhdistettynä hätäpysäytykseen

CONTACTRON-nopeuskytkin on laiteluokassaan ainutlaatuinen siihen integroidun Safe Torque Off (STO) -toiminnon ansiosta. Se tarkoittaa kaksikanavaista turvallista poiskytkentää ilman työläitä menetelmiä tai muita kontaktoreja.SIL3- ja PLe-sertifioinnit varmistavat turvallisuuden.

Säästää tilaa kytkentäkaapissa

Säästää tilaa kytkentäkaapissa  

Säästää tilaa kytkentäkaapissa

Kompakti, alkaen 35 mm leveä CONTACTRON-nopeuskäynnistin on tällä hetkellä markkinoiden ja luokkansa kapein laite. Suurempi tiheys kytkentäkaapissa säästää kustannuksia.

Taloudellinen ratkaisu

Uudessa nopeuskäynnistimessä on mukana kaikki CONTACTRON-moottorinkäynnistimen perustoiminnot, joita tarvitset: käynnistys, pyörimissuunnan vaihto, ylikuormitussuoja ja 3-vaihe-asynkronimoottoreiden turvallinen poiskytkentä. Niillä voidaan toteuttaa eri kierroslukuja sekä moottorin pehmokäynnistys ja -sammutus täydellä vääntömomentilla. Saat juuri sellaisen toiminnallisuuden, jonka tarvitset. 

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin