Sensor Visualization SLT - Käyttötilojen älykäs visualisointi IO-Linkin avulla

IO-Linkin edut – SLT060 on enemmän kuin vain punainen ja vihreä. IO-Link-tekniikalla merkkivalo on mahdollista yksilöllistää. Ominaisuuksien, kuten jatkuvan valaisun, vilkkumisen, eri värien, kirkkauden tai melodioiden parametrointi voidaan koska tahansa suorittaa ohjauslaitteella. Muutoksia voidaan tehdä jopa koneen ollessa käynnissä. Näin voidaan varmistaa paras mahdollinen joustavuus ilman mekaanisia muutoksia. Merkkivalo yhdistetään ohjaustason kanssa IO-Link Master -liitännän avulla. Graafinen SOPAS ET -käyttöliittymä mahdollistaa intuitiivisen parametroinnin.

SLT

Hyötysi

 • 20 yksilöllisesti ohjelmoitavissa olevaa LED-segmenttiä takaavat huippujoustavan visualisoinnin
 • Yksi valo jokaiseen käyttökohteeseen – eri käyttötilat voidaan esittää 21 eri värillä
 • Graafinen SOPAS ET -käyttöliittymä mahdollistaa intuitiivisen parametroinnin
 • Sovellusratkaisut ilman ohjelmoitavaa logiikkaa, yhdessä IO-Link Master SIG200:n kanssa
 • Uusiin käyttökohteisiin, esim. pinnankorkeuksien tai tahtiaikojen visualisointiin, päästään käsiksi IO-Link-tekniikan kautta
 • Koska tahansa täydennettävissä akustisella Smart Light Buzzer (SLB) -summerimoduulilla

Yleiskatsaus

Käyttötilojen älykäs visualisointi IO-Linkin avulla

 

Automatisoidussa tuotannossa merkkilamppuja käytetään mitä erilaisimpiin tehtäviin: yksittäisissä koneissa, hihnoilla ja työskentelypaikoissa tai myös kokonaisissa järjestelmissä. Merkkilamput visualisoivat käyttötiloja tai kiinnittävät työtekijän huomion siihen, että hänen apuaan tarvitaan laitteiston parissa. Ne esittävät kriittiset lämpötilaolosuhteet ja hälyttävät häiriöiden yhteydessä. Smart Light Tower SLT060 mahdollistaa kaikkien näiden erilaisten visualisointitehtävien suorittamisen vain yhden valon avulla. IO-Link-liitäntä on ratkaiseva tekijä.

 

Yhdellä silmäyksellä
 • Eri käyttötapoja: Signal Light, Level Meter tai Animation
 • Kirkkaan LEDit, 21 eri väriä
 • 20 toisistaan riippumattomasti konfiguroitavissa olevaa värisegmenttiä
 • Valinnaisena: summerimoduuli akustisia hälytyksiä varten
 • Yksinkertainen, graafinen ohjaus
 • Valmis I4.0:aan IO-Linkin kautta
 • Parametrien muuttaminen käytön aikana
 

Edut

 

Yksi merkkilamppu – lukemattomat käyttömahdollisuudet

Merkkilamppuja edellyttävät käyttökohteet saattavat poiketa huomattavasti toisistaan. Lamppuja käytetään esimerkiksi koneen- ja laitteistorakennuksessa, mutta myös muilla alueilla, kuten logistiikkalaitteistoissa tai rakennustekniikassa. Merkkilamput helpottavat koneiden käyttötilojen valvontaa, visualisoivat tahti- ja jaksoaikoja hihnoilla tai antavat tietoja seisokeista tai huoltoajoista prosessien aikana. Ne muistuttavat työtekijöitä siitä, että materiaalia on lisättävä, tai näyttävät laitteistojen pinnankorkeuden ilman, että on mentävä tarkastamaan säiliö. Mutta myös automatisoitujen kuljetusjärjestelmien, kuten esim. vihivaunujen, kohdalla merkkilamput välittävät tietoja ja käsittelyohjeita. Eri värit ja signaalikuviot, kuten vilkkuminen, esittävät monimutkaisia kone- ja käyttötiloja, jotka on helppo havaita myös kauempaa ilman epäselvyyksiä. Smart Light Tower SLT voidaan IO-Linkin kautta mukauttaa tarpeita vastaavasti jokaiseen ajateltavissa olevaan käyttökohteeseen ilman, että eriväristen moduulien hankalaan yhteen ruuvaamiseen täytyy kuluttaa aikaa. Tämä vähentää eri versioiden monimuotoisuutta ja erilaisten yksittäisten osien varastossa pitämisen tarvetta.

 

 

Ratkaise erilaisten käyttökohteiden tehtävät vain yhden merkkilampun avulla.

 

SLT060:n avulla voidaan visualisoida myös fyysisiä suureita, kuten lämpötilavaihteluita tai pinnankorkeuksia.

 

Graafinen käyttöliittymä tekee konfiguroinnista lasten leikkiä.

 

Huippujoustavuutta vain yhdellä merkkilampulla, koska Smart Light Tower voidaan mukauttaa tarpeista riippuen mihin tahansa käyttökohteeseen.

 

IO-Linkin edut – SLT060 on enemmän kuin vain punainen ja vihreä

IO-Link-tekniikalla merkkivalo on mahdollista yksilöllistää. Ominaisuuksien, kuten jatkuvan valaisun, vilkkumisen, eri värien, kirkkauden tai melodioiden parametrointi voidaan koska tahansa suorittaa ohjauslaitteella. Muutoksia voidaan tehdä jopa koneen ollessa käynnissä. Näin voidaan varmistaa paras mahdollinen joustavuus ilman mekaanisia muutoksia. Merkkilamppu yhdistetään ohjaustason kanssa IO-Link Master -liitännän avulla.

 

Yhtenäinen johdotuskonsepti ja suojaamattomat standardijohdot säästävät rahaa ja aikaa asennuksen aikana.

 

Laitteen nopea vaihto, jos lamppu on saavuttanut enimmäiskäyttöikänsä tai on viallinen. IO-Link Masteriin on tallennettu kaikki konfigurointitiedot, ja ne siirtyvät automaattisesti uuteen merkkivaloon laitteen vaihdon jälkeen.

 

Valmis I4.0:aan – IO-Linkin kautta

 

IO-Link-järjestelmä tarjoaa lukemattomia etuja, kuten standardoidun ja yksinkertaistetun johdotuksen, tietojen hyvän saatavuuden, laitteiden helpon vaihdon sekä laajennetut diagnosointimahdollisuudet.

 

Smart Light Buzzer – moduuli äänihälytystä varten

Merkkilamppua voidaan täydentää akustisella Smart Light Buzzer (SLB) -summerimoduulilla. Eri melodiat ja 88 dB:n äänenvoimakkuus vahvistavat optista signaalia ja huolehtivat siitä, että hälytyssignaali huomataan myös meluisissa ympäristöissä. Jos vaatimukset muuttuvat, Smart Light Buzzer SLB:n jälkivarustelu on mahdollista koska tahansa.

 

 

 

 

 

SLB-moduuli on mahdollista asentaa myöhemmin ilman erityisiä asennustyökaluja.

 

Merkkilampun kotelointiluokka on IP65 myös SLB-moduulin ollessa asennettuna.

 

Smart Light Buzzer SLB vahvistaa optista hälytyssignaalia akustisesti niin, ettei mikään hälytys jää huomaamatta.

Sovellukset

Käyttöalue

 • Pinnankorkeuksien visualisointi
 • Koneen käyttötilojen visualisointi
 • Koneen seisokkien näyttö
 • Lämpötilojen valvonta ja visualisointi valmistusprosesseissa
 • Tahtiaikojen esittäminen työskentelyprosesseissa
 • Prosessivaiheiden visualisointi hihnoilla

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin