CP2 – Kompakti ratkaisu Omronilta

OMRON CP2E – Pienikokoisia laitteita varten suunniteltu mikrologiikkaohjain, joka voi tukea tiedonkeruuta ja koneiden välistä tiedonsiirtoa. Se on tehoa ja suorituskykyä tarjoava ratkaisu itsenäisten koneiden sarjatuotantoon, kun hinta-suorituskykysuhde on pääosassa.

OMRONin CP2E-sarjan ohjain on tehokas ratkaisu joustavaan tuotantoon, jossa erinomainen tehokkuus voidaan saavuttaa jäljitettävyyden ja koneen tärkeimpien resurssien valvonnan avulla.

CP2E

CP2E-ohjaimen avulla saat käyttöösi useita koneen eri toimintoja, kuten:

  • Sisäinen 2-porttinen Ethernet-kytkin vähentää johdotuskustannuksia ja parantaa tietoliikenteen suorituskykyä. Lisäksi erityiset toimilohkot nopeuttavat ohjelmointia. Asiakas voi säästää myös laitteistokustannuksissa ja yksinkertaistaa Ethernet-liitettävyyttä ketjutetulla Ethernet-johdotuksella koneiden välisessä tiedonsiirrossa.
  • Tietojen keräämiseen on käytössä jopa kolme sarjaporttia – laitteiden hallinta ja valvonta ei ole koskaan ollut näin helppoa.
  • Paranna suunnittelun tehokkuutta ja tuottavuutta vähentämällä suunnitteluun kuluvaa aikaa koneen modulaarisen rakenteen ansiosta. CP2E-mallissa on 4-akseliset paikoitustoiminnot ja lineaarinen interpolointi sekä OMRON Libraries paikoitukseen, koneiden väliseen tiedonsiirtoon ja ennakoivaan huoltoon.
  • Asenna ja unohda. Omron CP2E tarjoaa luotettavan ratkaisun kaikkiin ympäristöolosuhteisiin: entistä laajempi käyttölämpötila-alue, paristoton käyttö, tulo-/lähtöliitännän LED-merkkivalot nopeaa vianmääritystä varten ja automaattinen toipuminen sähköhäiriöiden jälkeen.
  • Taaksepäin yhteensopiva CP1E-ohjaimen kanssa
  • Se on viisi kertaa nopeampi kuin CP1E
  • Kaksi Ethernet-porttia tiedonsiirtoon.
CP2E ominaisuudet

Valmistusteollisuudessa pyritään jatkuvasti parantamaan tuottavuutta ja laatua. Vaikka korkealuokkaisten monitoimikoneiden käyttö on yksi ratkaisu tähän, tuotantotietoja hyödyntävien joustavia järjestelmiä tarvitaan täyttämään kuluttajien erilaiset tarpeet tuotantoprosessin optimoinnin kautta.
Omronin
teollisuusautomaatio tarjoaa juuri tarpeisiisi sopivan ratkaisun.
CP2 on ohjain automaattisille koneille, kun hinta-laatusuhde on erittäin tärkeä. CP2:n profiilisovellus
on kompakti keskitehokas/tehokas ei-jaettuun ratkaisuun perustuva kone, jonka fokus on olennaisissa toiminnoissa. Akselien ohjaus tapahtuu PTO (Pulse Train Output)- ja HSC (High Speed Counter) -tuloilla. Yhteys muodostetaan avoimilla sarjaprotokollilla, kuten MODBUS RTU:lla.
Ratkaisu, joka tarjoaa tehokkaan
hinta-laatusuhteen jopa sovelluksissa, joissa on yli 40 digitaalista I/O-kohdetta. Ethernet-yhteys mahdollistaa tietojen jakamisen Ethernet-tasolla.

• Kaksi Ethernet-porttia ja enintään kolme valinnaista sarjaporttia tuovat CP2-ohjainsarjan verkkoon liitettyjen laitteiden maailmaan.
• Laitteiston ja ohjelmiston yhteensopivuus taaksepäin CP1-sarjan keskusyksikön kanssa mahdollistaa nykyisen ohjainratkaisun virran
kytkennän ilman lisätehoa. Toimilohko vähentää ohjelmointikustannuksia käyttämällä uudelleen ohjelmia muista koneista.
• Tehokkaat liiketoiminnot (pulssi + HSC) mahdollistavat PTP-ohjauksen jopa 4 akselilla, lineaarinen interpolaatio
• Laajempi lämpötila-alue on konkreettinen osoitus CP2-ohjaimen luotettavuudesta ja kestävyydestä
• Koneiden välinen tiedonsiirto (M2M) on helpompaa ketjutetun Ethernet-yhteyden ja toimilohkojen avulla

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin