Siemens Industrial Edge

Hallitse teollisuuslaitoksen tai koneesi tuottamaa dataa ja hyödynnä IIoT:n koko potentiaali. Samalla kehität uusia toimintamalleja ja parannat yrityksesi kilpailukykyä.

Edge

Industrial Edgen avulla hyödynnät tietojasi nopeasti ja älykkäästi – tietoturvaa unohtamatta

Datan määrä jatkaa kasvuaan. Oikea-aikaiset ja nopeat päätökset vaativat, että valtavasta datamäärästä on osattava hankkia kaikista merkityksellisin tieto. Kuinka se tapahtuu?

Ota kaikki irti kone- ja laitostiedoistasi

Teollisuuden digitaalinen murros tuo mukanaan datan määrän hillittömän kasvun. Tuotantokoneet, työstökoneet, prosessit ja tehtaat tuottavat kaikki arvokasta tietoa yrityksille. Älykkäästi käytettynä nämä tiedot auttavat sinua optimoimaan prosessejasi ja tuotteitasi, hyödyntämään laitteita paremmin ja parantamaan huoltoaikatauluja.

 

Myös uusia liiketoimintamalleja, kuten innovatiivisia palvelukonsepteja, luodaan esineiden Internetiin (IoT) pohjautuen. Industrial Edgen avulla voit hyödyntää kaikkia näitä tietoja paikallisesti ja pilvipalvelussa tarpeidesi mukaan. Industrial Edge on olennainen osa Digital Enterprise -portfoliota, joka muuttaa loputtomat tietomäärät rajattomiksi mahdollisuuksiksi ja kilpailukyvyksi. Lue asiantuntija Roope Suorsan blogijulkaisu aiheesta.

Industrial Edgen hyödyt

Kuinka voit hyötyä Industrial Edgestä?

Pilvitietoa vai reunalaskentaa? Industrial Edgen kanssa tätä ei tarvitse miettiä. Voit hyödyntää molempia sovelluksesta riippuen: Käytä tietoteknologiaasi kenttätasolla ja käsittele paikallisesti valmistettuja tietopaketteja pilvessä.
Mahdollisuuksia teollisuudelle

Koe Industrial Edge käytännössä

 
 

Tuotantokoneet ja -laitokset

Industrial Edgen avulla voit optimaalisesti kerätä ja analysoida tietoja tuotantokoneistasi jatkuvan tuotannon aikana häiritsemättä niiden toimintaa. Lue lisää englanniksi.

 

Työstökoneet

Industrial Edgen avulla voit optimaalisesti kerätä, käsitellä ja analysoida työstökoneidesi tuottamia valtavia tietomääriä. Lue lisää englanniksi.

 

Prosessiteollisuus

Industrial Edge mahdollistaa prosessiteollisuuden laitoksille ja kalustolle itsenäisen omaisuuden hallinnan ja prosessien optimoinnin. Lue lisää englanniksi.

 

Keskitetyn hallinnan ja automatisoitujen tehtävien ansiosta Industrial Edge voidaan integroida nopeasti ja helposti olemassa oleviin automaatio- ja IT-ympäristöihin. Dockerin ja muiden työkalujen tuen ansiosta voit laajentaa tuotantosovellusten valikoimaa hyvin pienellä vaivalla.

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin