Telemecanique Sensorsin uudet XUM-valokennot

Telemecanique Sensors julkaisee huipputason valokennosarjan!

Uusi sensori soveltuu useimpiin sovelluksiin.

Teollisuustuotannon on oltava kilpailukykyistä yrityksen koosta ja toimialasta riippumatta. Uudet, digitalisoidut ja entistä enemmän sähköistä kaupankäyntiä tukevat tuotantotavat ovat kiihdyttäneet eräiden keskeisten segmenttien kehitystä, kuten logistiikaa, materiaalinkäsittelyä, pakkaamista ja elektroniikan valmistusta. Laiteinvestoinnit ovat avainasemassa lisääntyneen tuotantonopeuden mahdollistamiseksi, ja ne on optimoitava hyvin. Yksi tärkeimmistä komponenteista koneen sydämessä on anturi.

XUM

Anturin valinnan tärkeä lähtökohta on sen monipuolisuus. Kun valitset Telemecanique Sensorsin uuden, pienoiskokoisen XUM-valokennon, voit olla varma, että käytössäsi on moneen sovellukseen soveltuvaa tekniikkaa. Valonkennotunnistusta käyttävä kosketukseton anturi on valittavissa olosuhteista riippuen erilaisilla tunnistustavoilla.  XUM-valokennoa voidaan käyttää käytännöllisesti katsoen missä tahansa sovelluksessa 100 mm – 30 metrin tunnistusetäisyyksillä.  Valittavissa on neljä eri tunnistustapaa.

Telemecanique Sensors XUM-valokenno -tuotesarjan havaitsemiskyky ja kytkentätaajuus ovat alan parasta tasoa ja täyttävät vaativimmatkin tarpeet.

XUM diag

Kasvata tuotantoa

XUM havaitsee kohteet puolen millisekunnin välein myös voimakkaasti valaistuissa ympäristöissä jopa suuren tuotantonopeuden tuotantolinjoilla. XUM:n häiriönestotilan myötä sensoreita voidaan asentaa vierekkäin. Häiriönestotilan ja pitkän tunnistusetäisyyden ansiosta saavutetaan aukoton ja nopea tunnistuspeitto laajoilla alueilla. 

Helppo integrointi koneeseen

XUM:n pieni koko ja vankka, vahva runko mahdollistavat asennuksen pieneen tilaan ja vaativiinkin teollisiin sovelluksiin ja ympäristöihin, joissa on elektromagneettista säteilyä. Potentiometrin ansiosta tunnistusetäisyyttä ja lähtöasetuksia voidaan helposti säätää. 

Yksinkertaista ja helppoa tuotteen valintaa

Vähennä varastoja ja alenna varastonhallintakustannuksia yksinkertaisemmalla, kuuden version valikoimalla, josta löytyy soveltuva tuote käytännössä kaikkiin valokennotarpeisiin. 

 

Telemecanique Sensorsin uudet XUM-valokennot:

·       Huippulaatua ja suorituskykyä vertaansa vailla oleville tunnistusetäisyyksille.

·       Yksinkertainen integrointi koneeseen.

·       Helppo tuotevalinta.
 

Lisätietoja: Tesensors XUM

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin