Henkilöesittelyssä Julia Kaipio

Julia toimii PJ Controlilla teknisenä myyjänä. Hän päätyi viisi vuotta sitten töihin PJ Controliin, kun kuuli isältään, että he hakevat myynnin tukea. Julia päättikin soittaa Mikolle ja kysyi, että miten olis - siitä se ura sitten PJ Controlilla alkoikin!

Julia

Julian työnkuvaan kuului alun perin myynnin tukityöt, varastohommat, tilausvahvistukset ja myynnin käsittelyt. Nykyään hän toimii täysipäiväisenä teknisenä myyjänä. Vaihtelevuus, haastavat kyselyt ja se, että löytää asiakkaalle juuri oikeat tuotteet, tekee hänen mielestään työstä mielenkiintoista. Myös se, että jokainen työpäivä on erilainen, saa Julialta kehuja.

Ennen työuraansa PJ Controlilla, Julia toimi asentajana keskusvalmistuksessa viitisen vuotta. Hän kokee, että siitä on ollut paljon hyötyä nykyisessä työssä.

Julia kertoo, että parasta PJ Controlilla on työporukka, joustavuus ja se, ettei kaikin puolin ole mitään valittamista!

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin