Sickin flexLock turvalukot

RFID-valvottu turvalukituslaite 180° toimintasäteellä

flexLock-turvalukituslaitteessa on RFID-valvonta ja 180° portaaton toimintasäde. Se antaa siksi joustavuutta ovien ja luukkujen turvalliseen turvalukitukseen – myös silloin, kun ovien säteet ovat pieniä. Silloin hyvin näkyvät LED-valot näyttävät laitteen tilan läpinäkyvästi kaikista suunnista.

flexLock

flexLockin avoin turvalukituspää ja pyöristetty kotelo tekevät puhdistuksesta helppoa. Lisäksi suuri siirtymätoleranssi tekee asennuksesta helppoa ja tekee laitteiston käytettävyydestä erinomaisen myös ovea laskettaessa. Henkilöiden ja prosessien suojaukseen suunnitellut versiot soveltuvat käyttöön monipuolisissa sovelluksia aina PL e -luokkaan asti. Valinnainen oikaisun lukituksen avaus mahdollistaa turvalukituksen avauksen vaaravyöhykkeeltä.

 

Yhdellä silmäyksellä
 • Innovatiivinen design: avoin turvalukituspää 180° toimintasäteellä, pyöristetty kotelo, kirkkaat LED-valot (näkyvissä kolmesta suunnasta)
 • PL e -suoritustaso ovi- ja lukitusvalvonnalle toiveiden mukaan alhaisella tai korkealla koodauksella
 • Kotelointiluokka IP67 ja IP69K
 • Suuri lukitusvoima: jopa 3150 N
 • Joustava ohjainosa, joka antaa suuren siirtymätoleranssin

Hyötysi

 • Helpottaa koneen integrointia ohjainosan joustavan sisääntulokohdan ansiosta turvalukituspäässä – myös sovelluksissa, joissa ovien säteet ovat pienet
 • Tarjoaa hyvän manipulaatiosuojan korkealla koodausasteella
 • Säästää aikaa ja rahaa kotelon puhdistuksessa ja sopii siten erityisen hyvin käyttöön likaisessa ympäristössä.
 • Huolehtii turvallisuudesta PL e -suoritustason ja suuren lukitusvoiman avulla
 • Helpottaa asennusta ja takaa koneen hyvän käytettävyyden siirtymätoleranssin ansiosta
 • Mahdollistaa oikaisun lukituksen avulla käytön vaaravyöhykkeillä, jotka eivät ole täysin näkyvissä

Edut

 

Joustava 180° lähestyminen

flexLock-turvalukituslaite vakuuttaa innovatiivisella pyöristetyllä kotelomuodollaan ja soveltuu 180° portaattoman toimintasäteensä ansiosta myös pienille oven säteille. Lisäksi useiden laitteiden välinen pieni vähimmäisetäisyys mahdollistaa nopean integroinnin koneisiin.

Lisätietoja

Avoin lukituslaite 180° toimintasäteellä helpottaa mukautumista turvalaitteen ominaisuuksiin, olipa kyseessä kääntö- tai liukuovi tai luukku.
Valitse haluamasi kahdesta ohjainosavaihtoehdosta: joustava ohjainosa, jossa on jousitettu läppä epätarkan oven ohjauksen varalle, tai jäykkä ohjainosa, jossa on mahdollisuus liikkeellelähtöön sivulle.
+/- 3 mm:n oikaisutoleranssi mahdollistaa turvalaitteen nopean asennuksen ja luotettavan lukituksen, myös oven siirryttyä.

Joustava kytkin ja ohjainosa – helpotusta koneeseen integrointiin

 

Taloudellista ajansäästöä

Vähemmän häiriöitä, vähemmän seisokkiaikoja, lyhyet huoltosyklit – vaativissakin ympäristöolosuhteissa, joissa on tiukat hygieniavaatimukset. flexLockin myötä pääset kokemaan tuotteen, johon lika, oven laskeminen tai usein toistuvat puhdistukset eivät vaikuta millään tavalla.
Suojausluokat IP67 ja IP69K ja hyvä kemiallinen kestävyys: flexLockissa ei ole suuria uria eikä aukkoja, joten sen puhdistus sujuu nopeasti ja helposti.
Kirkkaat, kolmelta suunnalta näkyvät LED-valot mahdollistavat helpon tilan määrityksen ja nopean diagnoosin.

Ei ärsytystä ulkoisista vaikutuksista – parannus koneen käytettävyyteen

 

Luotettava pääsyn valvonta

flexLockin suoritustaso e tekee ovien ja lukituksen valvonnasta erittäin turvallista. Hyödynnä sinäkin RFID-tekniikalla toteutetun ohjainosan korkeasta koodaustason ja säästä siten kuluissa välttämällä manipulointisuojan vaatimat lisätoimet.
Ohjainosan RFID-transponderin matala tai korkea koodaustaso avaa käyttöön kaikki EN ISO 14119 -standardin mukaiset manipuolointisuojamahdollisuudet.
Ei saa ylittää: Jopa 3150 N:n lukitusvoima takaa, että ovi pysyy turvallisesti ja luotettavasti lukittuna, kunnes ihmisiin tai tuotantoprosessiin ei enää kohdistu vaaraa.
Valinnainen oikaisun lukituksen avaus mahdollistaa henkilösuojauksen koko kehon sovelluksissa. Jos henkilö joutuu vahingossa vaaravyöhykkeelle koneen ollessa käynnissä, hän voi avata pidon lukituksen sisältä päin, jolloin kone pysähtyy.

Korkea koodaustaso ja suuri lukitusvoima – kaikki sinun turvallisuutesi vuoksi

 

Optimaalinen tuotantovirta ilman vaaroja

Kaikkia koneita ei saa pysähtymään heti suunnitellun käytön yhteydessä. Jälkikäyntiliikkeistä voi aiheutua vaarallisia tilanteita työntekijöille. flexLock lukitsee turvalaitteet, kunnes vaaralliset tilanteet ja käynnissä olevat tuotantoprosessit ovat päättyneet. Näin työskentely on turvallista ja materiaalihävikki jää vähäiseksi.

Turvalukitus – optimaaliseen henkilöiden ja prosessien suojaukseen

Sovellukset

Käyttöalue

 • Henkilöiden suojaaminen turvalaitteiden lukituksella koneen vaaraa aiheuttavilta jälkikäyntiliikkeiltä
 • Ovien turvalukitus prosessin suojaamiseksi
 • Sovellukset, joissa edellytetään erittäin hyvää manipulaatiosuojaa
 • Sovellukset, joissa ovien säteet ovat pienet
 • Sovellukset, joissa on korkeat hygienia- ja puhdistusvaatimukset

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin