Henkilöesittelyssä Veijo Salvi

Veijo toimii Rauman konttorilla teknisenä myyjänä. Hän siirtyi vuoden 2020 alussa PJ Controlille töihin yrityskaupan myötä. Ennen sitä hän työskenteli Sata-Automaatiolla ja Ahlsell Automaatiolla.

Veijo

-Ennen Sata-Automaatiota olin yli 20 vuotta elektroniikka alan yrityksessä suunnittelu ja myyntityössä, josta on ollut hyötyä nykyisessä työssä varsinkin komponenttituntemuksessa, kun mennään automaatiotuotteissa yksityiskohtiin.

Veijon työnkuvaan PJ Controlilla kuuluu myyntityö eli asiakkaiden tarvitsemien automaatiotuotteiden saatavuuksien ja hintojen selvittely, joiden pohjalta hän tekee tarjoukset tai myyntitilaukset asiakkaille. Välillä hän tekee myös ostotilauksia hankkiakseen asiakkaan tarvitsemat tuotteet PJ Controlin varastoon tai suoratoimituksena asiakkaalle. Veijon mielestä parasta työssä onkin vaihtelevuus ja se, että päivät eivät ole koskaan keskenään samanlaisia.

Parasta PJ Controlilla Veijon mielestä on ”tekemisen meininki” sekä hyvä yhteishenki.

-Meillä on erittäin toimiva työyhteisö, työkaverit ovat auttavia ja ammattitaitoisia.

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin