Elinkaaren hallinta palveluna

Elinkaarianalyysi ajankohtainen?

Tarjoamme yhteistyössä Siemensin kanssa tuotteiden elinkaaren hallinnan palveluita asiakkaillemme. Elinkaaren hallinta alkaa elinkaarinanalyysillä, jossa käydään läpi koko laitoksen kaikki automaatio- ja käyttökomponentit sekä käyttöliittymä- ja verkkokomponentit. Pystymme tekemään tämän analyysin eri valmistajien laitteille.

Elinkaari

Asiakas saa käyttöönsä kattavan raportin, josta nähdään laitekannan elinkaaren jakauma. Mitkä käytössä olevista tuotteista ovat vielä aktiivituotannossa, mitkä tuotteet saa vielä helposti varaosina, mitkä tuotteet ovat jo elinkaarensa lopussa ja minkä tuotteiden kohdalla valmistus on jo loppunut.

Tästä muodostuu kriittisyysnäkymä, jota asiakas voi käyttää linjastonsa käytettävyyden ja häiriöttömän tuotannon varmistamiseen.

Elinkaarianalyysi toimii myös työkaluna tulevien hankkeiden sekä modernisointien priorisointiin ja aikataulutukseen – kun nähdään että tietyllä konelinjalla on paljon tuotteita, joiden valmistus on kokonaan lopetettu, tiedetään että kysymyksessä voi olla tuotannon kannalta kriittinen osa, jonka modernisointi kannattaa nostaa prioriteetissa aika korkealle tasolle.

Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy elinkaarianalyysista lisää.

Yhteystietomme

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin