AS-Interface

AS-Interface - fiksu kenttäväylästandardi


AS-Interface (AS-i) tarjoaa tehokkaan väyläjärjestelmän, joka yhdistää kaikki anturit ja toimilaitteet alimmalla kenttätasolla ylivoimaisella ohjauksella - helposti ja turvallisesti!

AS-Interface toimii edullisena syöttöväylänä PROFIBUS- ja PROFINET-väylille ja tukee helppoa suunnittelua. Se on standardoitu IEC 62026-2: n mukaisesti. AS-i-standardi on valmistajan kannalta neutraali.
Rajaukset

Komponentti

AS-i-väylään voidaan liittää 60 moduulia, joissa jokaisessa voi olla kahdeksan binäärilähtöä ja -tuloa. Myös analogiamoduuleita on saatavissa. Moduuleiden kotelointiluokkia on useita, IP20 keskuskaappiin, IP65 kentälle ja IP69K elintarviketeollisuuteen. Moduuleihin voidaan kytkeä antureita ja joissakin antureissa voi olla suora AS-i-liitäntä.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Kaapeli

AS-i-väylään on saatavissa erilaisista materiaaleista tehtyjä kaapeleita, ja liitäntätarvikkeita ovat haaroittimet sekä M12-liitäntäkaapelit. Väylän pituutta voidaan kasvattaa väylän päätevastuksilla ja toistimilla. AS-i-väylässä on hyvä diagnostiikka, joka helpottaa väylän ylläpitoa ja vianetsintää.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin