Komponentti

AS-i-väylään voidaan liittää 60 moduulia, joissa jokaisessa voi olla kahdeksan binäärilähtöä ja -tuloa. Myös analogiamoduuleita on saatavissa. Moduuleiden kotelointiluokkia on useita, IP20 keskuskaappiin, IP65 kentälle ja IP69K elintarviketeollisuuteen. Moduuleihin voidaan kytkeä antureita ja joissakin antureissa voi olla suora AS-i-liitäntä.

Rajaukset

AS-I Komponentti ifm

I/O-modulit ovat AS-i-järjestelmän hajautettavia tulo- ja lähtöyksiköitä, jotka on tarkoitettu binääri- ja analogiatulojen ja -lähtöjen kytkemiseen. Erilaiset sovellutukset asettavat I/O-moduleille erilaisia vaatimuksia esimerkiksi suojausluokan, kestävyyden ja käytettävien materiaalien suhteen. Tuotevalikoimaan kuuluu avoimia piirilevyratkaisuja, kytkentäkoteloon asennettavia moduleja sekä suojausluokan IP69K omaavia kenttäasennusmoduleja.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

AS-I Komponentti Siemens

Actuator-Sensor-Interface on avoin kenttäväyläjärjestelmä. Toimilaitteet, anturit ja ohjausjärjestelmä liitetään toisiinsa parikaapelilla, jossa kulkee data ja tehonsyöttö. Järjestelmässä käytetään yhtä kaapelia tuhansien sijaan, mikä pienentää kustannuksia. Se on helppo ja nopea asentaa ja ohjauskeskukset ovat pieniä. ASIsafe on erittäin helppo tapa rakentaa hajautettu koneturvajärjestelmä.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin