Väyläkaapelit

Suuri valikoima erilaisia kaapeleita eri teollisuusväyliin.

Rajaukset

Profinet Kaapeli Siemens

Kaapeleiden asennuksille teollisuusympäristössä on asetettu kovia vaatimuksia. Siemens tarjoaa FastConnect-järjestelmää, joka täyttää kaikki nämä vaatimukset: Paikan päällä tapahtuva asennus - nopea, helppo ja virheetön.
Kaapeleita löytyy eri versioina eri käyttökohteisiin perusasennuksen lisäksi, esim. riippuasennukseen, elintarviketeollisuuteen tai raideliikenteeseen.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Profibus Kaapeli Siemens

Profibuskaapeli on suojattu ja kierretty parikaapeli. Sen kaksinkertainen suojaus tekee siitä hyvin soveltuvan teollisuusympäristöihin.
Kaapelivalikoima kattaa oikeat kaapelit eri käyttökohteisiin kuten kiinteään asennukseen, riippukaapelikäyttöön tai maahan asennettavaksi.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

AS-I kaapeli Siemens

AS-i-väylään on saatavissa erilaisista materiaaleista tehtyjä kaapeleita, ja liitäntätarvikkeita ovat haaroittimet sekä M12-liitäntäkaapelit. Väylän pituutta voidaan kasvattaa väylän päätevastuksilla ja toistimilla. AS-i-väylässä on hyvä diagnostiikka, joka helpottaa väylän ylläpitoa ja vianetsintää.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

AS-I kaapeli ifm

AS-i-lattakaapeli on osa pikaliitoskonseptia, jossa kaikki väyläkomponentit kytketään 2-napaiseen kaapeliin veitsiliitosteknologian avulla. Muita kaapeleita ja liittimiä käytetään lähinnä oheislaitteiden kytkemiseen.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin