Johdonsuoja-automaatit

Johdonsuoja-automaattien sovelluskohteina ovat johtojen ja laitteistojen ylikuormitus- ja oikosulkusuojaus rakennuksissa sekä teollisuuden sovelluksissa ja laitteissa. Teollisuuden sovelluksia varten kojeisiin voidaan lisätä apukoskettimia, hälytyskoskettimia, työvirtalaukaisin, alijännitekela ja kauko-ohjausyksikkö.

Rajaukset

Johdonsuoja Siemens

Johdonsuojakatkaisjoiden sovelluskohteina ovat johtojen ja laitteistojen ylikuormitus- ja oikosulkusuojaus rakennuksissa sekä teollisuuden sovelluksissa ja laitteissa. Teollisuuden sovelluksia varten kojeisiin voidaan lisätä apukoskettimia, hälytyskoskettimia, työvirtalaukaisin, alijännitekela ja kauko-ohjausyksikkö.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Johdonsuoja Eaton

Monipuoliset ja turvalliset katkaisijat sisältävät ohjeen turvalliseen liittimien kytkentään, ja ovat yhteensopivia vakiovirtakiskojen kanssa, jotka voidaan sijoittaa joko ylä- tai alapuolelle.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin