Riviliittimet

Meillä on kattava valikoima riviliittimiä tarvikkeineen joka lähtöön. Liitäntätekniikkana löytyvät perinteisen ruuviliitännän lisäksi jousikuormitteiset mallit sekä uudet PushIn-liittimet.

Rajaukset

Riviliittimet Phoenix Contact

CLIPLINE complete -riviliitinjärjestelmä on ainutlaatuinen, sillä sen yhteydessä liitäntätekniikka voidaan valita vapaasti.
Liitäntä voidaan valita vapaasti ruuvi-, jousivoima-, Push-in-, pika- tai pulttiliitäntöjen väliltä: kaikki liitäntätekniikat ovat kaksinkertaisen silloitusuran ansiosta vapaasti yhdisteltävissä keskenään – samoilla lisätarvikkeilla.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Riviliittimet Weidmuller

Riviliittimien on kestettävä paljon - päivästä toiseen. Sen lisäksi, että ne ovat vankkoja  ja luotettavia, niiden on oltava selkeästi merkittyjä ja helppokäyttöisiä. Tämä on ainoa tapa estää väärä johdotus ja varmistaa luotettavasti toimivat kytkennät.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin