Teollisuusreleet

Apureleitä ja -puolijohdereleitä käytetään, kun halutaan galvaaninen erotus kenttäjännitteen ja ohjausjärjestelmän väliin. Apureleitä käytetään, kun halutaan monistaa koskettimia ja jos käytössä on eri potentiaalissa olevia signaaleja, joita halutaan ohjata yhtä aikaa tai monistaa.

Rajaukset

Teollisuusreleet Omron

Vaikka releitä pidetään usein melko yksinkertaisina komponentteina, niiden rooli on ratkaisevan tärkeä häiriöttömälle laitoksen toiminnalle.  Omron on suunnitellut ja valmistanut releitä yli 50 vuoden ajan ja on kasvanut maailman suurimmaksi releen valmistajaksi.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Teollisuusreleet Phoenix Contact

Teollisten automaatiolaitteistojen luotettavuus on yhä tärkeämpää elektronisten rakenneryhmien lisääntyvän käytön vuoksi. Valitse monipuolisesta sähkömekaanisten releiden ja puolijohdereleiden valikoimasta.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin