Ylivirtasuojaus

Elektronisten ylivirtasuojien suuri tuotevalikoima mahdollistaa virranjakelujärjestelmän älykkään suojaamisen. Yksinkertainen käyttö ja helppo tuotteen valinta ovat suuria etuja.

Rajaukset

Ylivirtasuojaus Murrelektronik

Modulaarinen järjestelmä takaa maksimaalisen tehon

Patentoidulla laukaisuprosessilla varustettu Mico Pro® on Murrelektronikin uusi innovatiivinen virranseurantajärjestelmä 12 ja 24 V:n tasavirtasovelluksiin. Modulaarisen järjestelmän avulla järjestelmät voidaan mukauttaa tarkasti yksilöllisiin sovelluksiin. Sen kustannus-hyötysuhde on edullinen, ja tilankäytön suhteen se on erittäin taloudellinen. Patentoitu laukaisuprosessi takaa koneiden optimaalisen käytettävyyden. Lisäetuna on integroitu potentiaalinjakokonsepti, joka yksinkertaistaa huomattavasti kytkinkaapin johdotusta.

Valittavissa ovat yhdellä, kahdella tai neljällä lähtökanavalla varustetut moduulit. Fix-moduulien laukaisuvirrat (2, 4, 6, 8, 10 ja 16 A) ovat kiinteät, minkä ansiosta ratkaisu ei ole peukaloitavissa. Flex-moduuleissa laukaisuvirtaa voidaan säätää napin painalluksella välillä 1–10 A tai 11–20 A. Moduulien leveys on vain 8, 12 tai 24 mm, mikä tarkoittaa merkittävää tilan säästöä.

Kanavaa kohden voidaan ladata enintään 30 000 µF. Yhdellä laitteella voidaankin valvoa useita suuria kapasitiivisia kuormia.

Mico Pro voidaan porrastaa, mikä tarkoittaa, että Mico-kanavaan, jonka laukaisuvirta on yli 10 A, voidaan kytkeä toinen Mico Pro -asema.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin