Sähkökeskuksesta aktiivisen tai passiivisen liitännän kautta kentälle. Murr Elektronikilla on erittäin monipuolinen tuotevalikoima ja voimme toimittaa hyvin mietityt, Sinun teollisuusautomaatiosovellukseesi optimoidut ratkaisut.

Muuntajat Murrelektronik

Muuntajien on oltava joustavia, sillä eri tilanteissa tarvitaan erilaista jännitettä. Murrelektronikin tuotevalikoima tarjoaa tätä joustavuutta, olipa kyse eristys-, ohjaus- tai suojamuuntajasta. Meillä on oikea ratkaisu kaikkiin sovelluksiin. Murrelektronikin muuntajat ovat luotettavia ja turvallisia. Monipuolisten jännitevaihtoehtojen ja kattavien hyväksyntöjen ansiosta käyttö on helppoa kaikkialla maailmassa.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Valmiskaapelit M12 ja M8 Murrelektronik

Murrelektronik tarjoaa yhden markkinoiden laajimmista liitinkaapelivalikoimista anturien ja toimilaitteiden kytkentään. Monia malleja on valmiina varastossa, tai niitä voidaan valmistaa 48 tunnin kuluessa tilauksesta – vaikka tarvitsisit vain yhden kappaleen.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Virtalähteet Murrelektronik

Murrelektronikin kytkinkaappikomponenteilla varmistat optimaalisen virranhallinnan kone- ja järjestelmäasennuksissa.

Yksittäiset komponentit sopivat täydellisesti yhteen. Tämä takaa jatkuvan virransyötön ja optimaalisen tehokkuuden. Asennus käy nopeasti. Häiriönvaimennin- ja puskurimoduulit takaavat järjestelmän käytettävyyden.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Ylivirtasuojaus Murrelektronik

Modulaarinen järjestelmä takaa maksimaalisen tehon

Patentoidulla laukaisuprosessilla varustettu Mico Pro® on Murrelektronikin uusi innovatiivinen virranseurantajärjestelmä 12 ja 24 V:n tasavirtasovelluksiin. Modulaarisen järjestelmän avulla järjestelmät voidaan mukauttaa tarkasti yksilöllisiin sovelluksiin. Sen kustannus-hyötysuhde on edullinen, ja tilankäytön suhteen se on erittäin taloudellinen. Patentoitu laukaisuprosessi takaa koneiden optimaalisen käytettävyyden. Lisäetuna on integroitu potentiaalinjakokonsepti, joka yksinkertaistaa huomattavasti kytkinkaapin johdotusta.

Valittavissa ovat yhdellä, kahdella tai neljällä lähtökanavalla varustetut moduulit. Fix-moduulien laukaisuvirrat (2, 4, 6, 8, 10 ja 16 A) ovat kiinteät, minkä ansiosta ratkaisu ei ole peukaloitavissa. Flex-moduuleissa laukaisuvirtaa voidaan säätää napin painalluksella välillä 1–10 A tai 11–20 A. Moduulien leveys on vain 8, 12 tai 24 mm, mikä tarkoittaa merkittävää tilan säästöä.

Kanavaa kohden voidaan ladata enintään 30 000 µF. Yhdellä laitteella voidaankin valvoa useita suuria kapasitiivisia kuormia.

Mico Pro voidaan porrastaa, mikä tarkoittaa, että Mico-kanavaan, jonka laukaisuvirta on yli 10 A, voidaan kytkeä toinen Mico Pro -asema.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin