Rittalin uusi AX-kytkentäkaappi tuo mukanaan paljon etuja

Hannoverin teollisuusmessuilla Rittal julkisti uudet AX- ja KX-kaappimallistot, jotka on suunniteltu vastaamaan vauhdilla digitalisoituvan teollisuuden vaatimuksia. Useilla eri teollisuuden sektoreilla Internet of Things, verkottuneet tuotantolinjat ja robotiikka ovat yleistyneet vauhdilla viime vuosina. Tämä tuotantomallien kehitys vaatii vastaavaa kehitystä myös teollisuusinfrastruktuurilta, kuten kytkentäkaapeilta ja koteloilta.

Rittal AX

Merkittävimmät uudistukset kotelosarjoissa:

1/3 enemmän tilaa kaapeloinille – ”AX-kotelosarjan uudistuneiden laipparatkaisujen ansiosta kaapeloinnille on noin kolmasosa enemmän tilaa kuin aiemmin, vaikka koteloiden ulkomitat ovat säilyneet ennallaan.”

Irrallaan toimitettavat ovet – ”Ovi on heti valmis työstettäväksi.”

Kotelon sisäpinnoissa lisätuet sisäasennuskiskoille – ”Tämä uudistus lisää ilman porauksia asennettavien sisäasennuskiskojen dynaamista kuormitettavuutta ja näin kiskojen käyttömahdollisuudet lisääntyvät. Lisäksi kiskoissa käytetään VX25-valikoimastamme tuttua 25 mm:n reikäjakoa, joten monet VX25:n lisävarusteet sopivat niihin.”

”Modernissa kokoonpanossa kaappeihin täytyy saada sovitettua aiempaa enemmän komponentteja ja erilaisia kaapeleita. Lisäksi kaappijärjestelmien tulee moduulaarisuudellaan vastata tuotannon muuttuvia tarpeita. Asiakkailta saadut kehitysideat onkin otettu huomioon uusien koteloiden suunnittelussa”, Kinnunen kertoo.

AX- ja KX-kotelot ovat saatavilla useissa eri koko- ja materiaalivaihtoehdoissa. Malliston kompaktein, 150 x 150 x 80 mm -kokoinen KX-kotelo sopii erinomaisesti muutamien komponenttien asentamisessa liitäntä- tai väyläkotelokäyttöön. AX-koteloita on tarjolla 210–400 mm syvyisinä ja suurimmillaan 1200 mm leveinä tai 1400 mm korkeina. Materiaalivaihtoehdot ovat RAL7035 maalattu teräs, ruostumaton teräs AISI304 tai AISI316L.

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin