Induktiiviset turva-anturit Pepperl+Fuchsilta

SIL 2/PL d Inductive Safety Sensors

Uusilla turva-antureilla on SIL 2 toiminnallinen turvallisuus ja PL d konedirektiivin hyväksynnät. Redundantilla toteutuksella jopa SIL 3/PL e voidaan saavuttaa. Korkeat turvallisuusarvot mahdollistavat helpon integroinnin turvapiiriin ja pidentävät käytettävyyttä merkittävästi.

Pefuind

Edut:

Luotettava tunnistus ilman kuollutta aluetta

Toisin kuin muissa turvaläheisyysantureissa, Pepperl+Fuchsin induktiivisissa turvaantureissa ei ole kuollutta kaistaa. Tämä tarkoittaa, että tiedonsiirto voi tapahtua ilman vähimmäisetäisyyttä. Käyttäjät voivat käyttää tavallisia toimilaitteita tarvitsematta säätää kohdetta tai koneen osaa.

Korkea prosessiturvallisuus SIL 2/PL d:n mukaan

Uusilla turva-antureilla on SIL 2 toiminnallinen turvallisuus ja PL d konedirektiivin hyväksynnät. Redundantilla toteutuksella jopa SIL 3/PL e voidaan saavuttaa. Korkeat tunnusomaiset turvallisuusarvot mahdollistavat helpon integroinnin turvasilmukkaan ja pidentävät käyttövälejä merkittävästi.

Yksinkertaistettu integrointi ja käsittely

Standardoitu lähtösignaalin kytkentälaitteen (OSSD) liitäntä avaa suoran yhteyden turvaohjaukseen tai I/O-moduuliin. Kattava turvallisuusdokumentaatio tukee integrointia. Anturit voidaan liittää kaapelilla tai standardoidulla M12-pistokkeella.

Suunniteltu ulkokäyttöön

Valikoimaan kuuluu neljä rakenneversiota, joissa on eri mallit (sylinterimäiset, suorakaiteen muotoiset) ja kytkentäetäisyydet, jotka luovat laajan valikoiman käyttömahdollisuuksia. Erityisen kestävillä lieriömäisillä versioilla on laajennettu lämpötila-alue -40 °C:sta +85 °C:seen ja E1-hyväksyntä – mikä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun liikkuvien laitteiden sovelluksiin.

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin