Profibus

Profibusia käytetään liittämään kenttälaitteita, kuten hajautettua I/O:ta tai taajuusmuuttajia, automaatiojärjestelmään. Profibus on avoin kenttäväyläjärjestelmä, jolla on lyhyet vasteajat ja yhteensopivuus IEC 61158:n kanssa. Eri sovelluksiin on olemassa omat Profibus-protokollansa.

Profibus DP (Distributed Periphery) on luotu hajautettujen kenttälaitteiden, kuten ET200:n tai taajuusmuuttajien, liittämiseen automaatiojärjestelmään hyvin nopealla vasteajalla. 

Profibus PA (Process Automation) taas on laajennettu versio Profibus DP:stä. Se tarjoaa turvallisen tiedon- ja tehonsiirron prosessiautomaation kenttälaitteille standardin IEC 6158-2 mukaisesti.

Rajaukset

Profibus Kaapeli Siemens

Profibuskaapeli on suojattu ja kierretty parikaapeli. Sen kaksinkertainen suojaus tekee siitä hyvin soveltuvan teollisuusympäristöihin.
Kaapelivalikoima kattaa oikeat kaapelit eri käyttökohteisiin kuten kiinteään asennukseen, riippukaapelikäyttöön tai maahan asennettavaksi.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Profibus Liittimet Siemens

Saatavilla on useita erilaisia ​​väyläliitinversioita, joista kukin on optimoitu liitettäville laitteille:

Väyläliitin aksiaalisella ulostulolla (180 °), esim. PC: lle ja SIMATIC HMI OP: lle, jopa 12 Mbps: n siirtonopeuksille integroidulla väyläpäätteellä.

Väyläliitin suorakulmaisella kaapeliläpiviennillä (90 °). Tämä liitin mahdollistaa pystysuoran kaapelin ulostulon (PG-liitännän kanssa tai ilman) jopa 12 Mbps: n siirtonopeuksille integroidulla väylän päätevastuksella.

Väyläliitin 30 °:n kaapelilähtöliitännällä (edullinen versio) ilman PG-liitäntää enintään 1,5 Mbps: n siirtonopeuksille ja ilman integroitua väylän päätevastusta.

PROFIBUS FastConnect-väyläliitin RS 485 (90 ° tai 180 ° kaapelilähtö), jonka tiedonsiirtonopeus on enintään 12 Mbit/s, nopeaa ja helppoa asennusta käyttämällä erityistä Fast Connect-tekniikkaa (jäykkiä ja joustavia johtimia varten).

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Profibus Muunnin Siemens

PROFIBUS OLM:illa muunnetaan sähköinen PROFIBUS-signaali optiseksi PROFIBUS-signaaliksi. Tuoteperhe koostuu seitsemästä tuotevariantista. Uusimmat PROFIBUS OLM V4.0 -moduulit korvaavat aiemman 3.1-version.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin