Rittal

Rittal. Power and Vision!

Vuonna 1961 perustettu Rittal on kehittynyt maailmanlaajuiseksi kytkentäkaappien, virranjakelun, ilmastoinnin, IT-infrastruktuurin sekä ohjelmistojen ja palvelujen johtavaksi järjestelmätoimittajaksi.

Tänään "Rittal – The System." tarjoaa täydellisesti sovitetun järjestelmäalustan monia erilaisia toiminta-alueita varten aina kone- ja laiterakennuksesta autoteollisuuteen ja tietotekniikkaan.

Kaikki yhdeltä toimittajalta, kaikki parasta laatua.

Sitä merkitsee "Rittal – The System. Nopeammin – paremmin – kaikkialla.

 

10 000 työntekijää valmistaa ja kehittää Rittal – The System -järjestelmää sinua varten. Sinun menestyksesi hyväksi. Tytäryhtiömme Eplan, johtava suunnitteluratkaisujen ohjelmistovalmistaja, tuo mukanaan synergiamahdollisuuksia.

Kaapit Rittal

TS 8 -rivitysjärjestelmät lähes kaikkiin käyttötarkoituksiin. Jokainen kaappi soveltuu lisävarusteiden avulla myös erikoiskohteisiin. TS 8 -kaapin symmetrisen runkoprofiilin ansiosta tilaa säästyy ja sisärakenne on yksinkertaisempi. Tämä takaa myös rivitettävyyden joka puolelta.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Kotelot Rittal

Maalatut kotelot joissa on teräslevyovet, asennuslevy ja laippalevy pohjassa. Kotelointiluokka IP 66 asti.
Lasikuituvahvisteinen polykarbonaattiseinäkotelo jossa valinnaisena harmaa tai läpinäkyvä kansi. Kotelointiluokka IP 66.
Vankka alumiinista valmistettu seinäkotelo, pinta maalattu. Kotelointiluokka IP 66.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Pulpetit Rittal

TP-yleispulpetti on tukeva vaihtoehto runkorakenteensa ansiosta. TP-yksittäispulpetit, asennusvalmis yksikkö, korkea suojausluokka IP 55, neljä eri leveyttä. Kannen aukipitolaitteet varmistavat kannen aukipidon. 

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin