Eaton

Eatonin sähköliiketoiminta on maailmanlaajuisesti johtavalla tasolla sähkönjakelussa, sähkönlaadussa, ohjauksessa ja automaatiossa sekä tuotteiden ja palvelujen valvonnassa. Eatonin maailmanlaajuinen sähkötuotesarja, joka sisältää Cutler-Hammer®-, Moeller®-, Powerware®-, Holec®-, MEM®- ja Santak®-tuotemerkit, tarjoaa asiakaslähtöisiä ratkaisuja konesalien, teollisuuden, laitosten, julkisen sektorin, infrastruktuurin, kaupan, asuntojen, IT-alan, kriittisten toimintojen, vaihtoehtoisen energian ja laitteiden alkuperäisvalmistajien sähköjärjestelmien tarpeisiin maailmanlaajuisesti.

Johdonsuoja Eaton

Monipuoliset ja turvalliset katkaisijat sisältävät ohjeen turvalliseen liittimien kytkentään, ja ovat yhteensopivia vakiovirtakiskojen kanssa, jotka voidaan sijoittaa joko ylä- tai alapuolelle.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Kontaktorit Eaton

Uudet DIL M -kontaktorit kytkevät moottoreita jopa 170 A:iin asti. Merkittäviä parannuksia tuotteen ominaisuuksiin ovat nosto- ja pitovoima, optimoidut mittasuhteet ja helpotettu asennus.& Nämä ominaisuudet tekevät kontaktorista todellisen huippuluokan laitteen.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Lämpöreleet Eaton

Moottorin käyttöturvallisuus ja käyttöikä riippuvat pääasiassa moottorin suojauksesta. Eaton tarjoaa oikean ratkaisun jokaiseen sovellukseen lähtien houkuttelevasti hinnoitelluista kaksimetallivaihtoehdoista aina täydelliseen, verkko-ominaisuuksilla varustettuun moottorinsuojaan.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Moottorisuojakytkimet Eaton

Eaton on tuottanut moottorinsuojakatkaisijoita vuodesta 1932 asti. Siitä lähtien ovat ideamme ja kehitystyömme vaikuttaneet ratkaisevasti moottorinsuojauksen kehitykseen. Tuloksena ovat kehittyneet konseptit ja markkinoitavat tuoteinnovaatiot, joista kasvaa alan kansainvälisiä trendejä muovaavia tienraivaajatuotteita yhä uudelleen ja uudelleen.

Tämä pitkä perinne moottorinsuojauksen alalla on auttanut luomaan ja ylläpitämään sitä ydinosaamista, joka on yhtä voimakas vielä tänä päivänä. Termi PKZ ei tarkoita vain korkeaa laatua, vaan se on myös asiantuntijoiden käyttämä synonyymi moottorinsuojakatkaisijoille.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Painikkeet Eaton

RMQ-Titan® on ihanteellinen ohjauspiirilaitteille koneen- ja paneelinrakennukseen, oli kyse sitten ohjauskeskuksesta, kiinnitetystä käyttäjäpaneelista tai ohjauspaneelista. Tyylikkään ja ergonomisen muotoilun lisäksi tuoteperheen joustavuus ja monikäyttöisyys varmistavat parhaan ratkaisun.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin