Ifm on teolisuuden digitalisaation kärkiyritys, joka yhdistää anturi- ja automaatiotekniikan digitaalisiin palveluihin.
Ifm kehittää ja valmistaa antureita, valvonta- ja ohjausjärjestelmiä sekä kenttäväyläteknologiaa useille teollisuudenaloille, kuten elintarvike-, paperi- ja metalliteollisuuteen.

Ifm on saksalainen perheyhtiö, joka toimii 80 maassa ja työllistää n. 6000 henkeä.

AS-I kaapeli ifm

AS-i-lattakaapeli on osa pikaliitoskonseptia, jossa kaikki väyläkomponentit kytketään 2-napaiseen kaapeliin veitsiliitosteknologian avulla. Muita kaapeleita ja liittimiä käytetään lähinnä oheislaitteiden kytkemiseen.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

AS-I Komponentti ifm

I/O-modulit ovat AS-i-järjestelmän hajautettavia tulo- ja lähtöyksiköitä, jotka on tarkoitettu binääri- ja analogiatulojen ja -lähtöjen kytkemiseen. Erilaiset sovellutukset asettavat I/O-moduleille erilaisia vaatimuksia esimerkiksi suojausluokan, kestävyyden ja käytettävien materiaalien suhteen. Tuotevalikoimaan kuuluu avoimia piirilevyratkaisuja, kytkentäkoteloon asennettavia moduleja sekä suojausluokan IP69K omaavia kenttäasennusmoduleja.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Induktiiviset kytkimet ifm

Induktiiviset lähestymiskytkimet ovat nykypäivän teollisuudelle korvaamattomia. Mekaanisiin kytkimiin verrattuna ne ovat ominaisuuksiltaan lähes ideaalisia: kosketukseton toiminta, kulumaton rakenne sekä suuri kytkentätaajuus ja -tarkkuus. Lisäksi ne ovat tunteettomia tärinälle, pölylle ja kosteudelle. Induktiiviset anturit tunnistavat kosketuksetta kaikki metallit.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Kapasitiiviset kytkimet ifm

Kapasitiivisia lähestymiskytkimiä käytetään kaikenlaisten kohteiden kosketuksettomaan tunnistukseen. Induktiivisista kytkimistä poiketen kapasitiiviset kytkimet tunnistavat myös ei-metallisia materiaaleja. Tyypillisiä sovellutusalueita ovat mm. puu-, paperi-, lasi-, muovi-, elintarvike- ja kemianteollisuus.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Painemittaus ifm

ifm:n tuoteohjelmaan kuuluu laaja valikoima erilaisiin teollisuussovellutuksiin sopivia elektronisia paine- ja tyhjiöantureita.
Sovellutuksesta riippuen voidaan valita joko keraamis-kapasitiivisella mittakennolla varustettuja malleja tai malleja, jotka on toteutettu metallisella mittakennolla ja paksukalvotekniikalla. Laaja erilaisten lähtötoimintojen ja kotelomallien valikoima mahdollistaa laitteiden optimaalisen sovituksen erilaisiin prosesseihin.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Pinnanmittaus ifm

Pinnankorkeuden mittauksen kaksi yleisintä mittausmenetelmää ovat suora mittaus, joka tapahtuu itse mitattavassa aineessa ja ulkopuolelta tapahtuva epäsuora mittaus (esim. mittaus säiliön seinämän läpi kapasitiivisen anturin avulla).
Kuluminen ja likaantuminen aiheuttavat usein toimintahäiriöitä - erityisesti mekaanisissa kytkimissä, jotka ovat suorassa yhteydessä mitattavaan aineeseen.
ifm:n valmistamat elektroniset anturit toimivat kuitenkin ilman liikkuvia osia, mikä tekee niistä erittäin kestäviä ja luotettavia. Säännöllistä huoltoa ja puhdistusta ei siten enää tarvita.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Ultraäänianturi ifm

Ultraäänianturit lähettävät ja vastaanottavat ääniaaltoja ultraäänialueella. Tunnustettava objekti heijastaa ääniaaltoja ja etäisyystieto määritetään äänen kulkemalla ajalla. Kohteen läpinäkyvyydellä tai kohteen pinnan kirkkaudella tai värillä ei ole merkitystä. Esimerkiksi pakkausteknologiassa tai läpinäkyvissä muovikelmuissa elintarviketeollisuudessa olevat läpipainopakkaukset voidaan havaita luotettavasti.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Valokennot ifm

Optoelektronisia antureita käytetään sellaisissa sovellutuksissa, joissa vaaditaan kohteiden kosketuksetonta ja tarkkaa tunnistusta. Tunnistettavan kohteen materiaalilla ei ole juurikaan merkitystä. Lähestymisantureihin verrattuna optoelektronisilla antureilla saavutetaan huomattavasti suurempia tuntoetäisyyksiä.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Virtausmittaus ifm

Sopivilla mittausperiaatteilla toimivia antureita voidaan käyttää kaasujen ja nesteiden valvontaan.
Saatavana on laaja valikoima erilaisten sovellutusten ja vaatimusten mukaisesti optimoituja malleja. Kaikki mallit on suunniteltu siten, että signaalit kuten virtausnopeus ja lämpötila, ovat suoraan vietävissä ohjausjärjestelmään edelleen prosessoitavaksi.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin