WERMA

WERMA on yksi maailman johtavista ääni- ja valomerkinantolaitteiden valmistajista. Hälytyslaitteet tekevät työympäristöistä turvallisen ja prosesseista tehokkaamman, koneista kokoonpanopisteisiin, tuotantotiloista kokonaisiin rakennuksiin. Valotornit, valo- ja äänihälyttimet varoittavat, ohjaavat ja suojelevat työntekijöitä.

Valohälyttimet Werma

WERMAlla on laaja valikoima optisia eli valohälyttimiä. Teknisesti tuote voi olla jatkuvasti palava merkkivalo, vilkku, välähdysvalo, LED-valo tai EVS-värinä/välkevalo.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Yhdistelmähälyttimet Werma

WERMAn tuoteohjelmassa on laaja valikoima yhdistelmähälyttimiä (valo+ääni). Myös valotorneista tai erillisistä valo- ja äänihälyttimistä saadaan koottua yhdistelmähälytyksiä, mutta tällä sivulla esitetyt tuotteet ovat alusta alkaen yhdistelmähälyttimiksi suunniteltuja.

Valo- ja äänihälytyksiä voi ohjata erikseen tai yhdessä.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Äänihälyttimet Werma

Äänihälyttimiä valmistetaan pienistä ohjauspaneeliin asennettavista hälytinsummereista aina voimakkaisiin hälytinsireeneihin, -torviin ja soittokelloihin saakka.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin