Referenssit

PJC Yhtiöiden asiakkaita ovat mm. teollisuus- ja energialaitokset, kone- ja laitevalmistajat, kunnossapitoyritykset, suunnittelutoimistot, julkishallinto, oppilaitokset ja teknisen kaupan alan yritykset aina yhden henkilön yrityksistä kansainvälisiin konserneihin.

Toimitamme asiakkaillemme sähkö-, automaatio- ja pneumatiikkatuotteita, hyllytämme ja ylläpidämme asiakkaidemme varastoja, suunnittelemme ja ohjelmoimme, valmistamme keskuksia ja koteloita, asennamme sekä käyttöönotamme, teemme alihankintaa, osakoonnoksia ja kokoonpanotyötä jne.

Asiakaskuntamme on pääosin suomalaisia yrityksiä, mutta toimitamme säänöllisesti tuotteita myös ulkomaille mm. Venäjälle, Baltian maihin, Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan sekä Kiinaan. Valmistamiamme keskuksia on toimitettu kaikkiin maanosiin.

Olemme toteuttaneet asiakkaillemme mm. automaatioprojekteja ja -modernisointeja, koneturvaprojekteja, pneumatiikkaohjauksia, sähkökäyttöjä, virtakiskostoprojekteja ja olemme olleet mukana erilaisissa asennusprojekteissa.

Osaamisemme on laaja-alaista, joten otamme mielellämme haasteesi vastaan!

 

 

Cabinet mainoskuva
Suunnittelu
serti
Omron distributor
Sick distributor
Smc sales partner logo

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin