Sick

SICK on yksi maailman johtavista anturien ja anturisovellusten valmistajista teollisuus- , logistiikan – ja prosessiautomaation sovelluksiin. SICKin ratkaisut luovat täydellisen pohjan luotettavalle ja tehokkaalle tuotantoprosessille, turvalliselle työympäristölle mukaan lukien myös ympäristömme suojelu.

Sick distributor

2D-laserskanneri Sick

2D-LiDAR-anturit (myös 2D-laserskannerit) soveltuvat mittaus- ja tunnistustehtäviin. SICKin 2D-LiDAR-anturit toimivat asennuskulmasta riippumatta aina luotettavasti ja tarkasti niin sisä- kuin ulkoalueillakin. Navigointiin, tunnistukseen tai mittaukseen: 2D-LiDAR-anturit antavat luotettavat mittaustiedot lukuisiin tehtäviin.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Etäisyysanturi Sick

Yksi teollisen valmistuksen tärkeimmistä tehtävistä on etäisyyksien mittaus. Tosin sovellukset ovat tässä niin moninaiset, että mikään yksittäinen anturi ei ole kaikkiin tehtäviin soveltuva. SICKillä on etäisyyksien mittausta varten laaja, hyvin moniin mittaustehtäviin soveltuva tuotevalikoima. Etäisyydenmittauksen toimintaperiaatteesta vastaavat optiset anturi.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Haarukka-anturi Sick

SICKin haarukka-antureissa lähetin ja vastaanotin ovat samassa kotelossa ja tämän vuosi ne on nopeasti aseteltu. Tarkasti ulostulevalla valonsäteellä ja suurella tunnistustarkkuudella havaitsevat nämä anturit pienimmätkin valonäkyvyyserot. Lukuisia erilaisia haarukkakokoja, yksinkertainen asennus ja erittäin hyvä ympäröivän valon sietoisuus ovat vain muutamia näiden haarukka-antureiden etuja.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Induktiiviset kytkimet SICK

Uudella ASIC-teknologialla varustetut SICKin anturit tarjoavat erittäin hyvän tarkkuuden ja luotettavuuden. SICK tarjoaa aina sopivan ratkaisun vaatimuksiisi, olipa sitten kyseessä sylinterimäiset tai suorakulmaiset anturit yksinkertaisella, kaksinkertaisella tai kolminkertaisella tunnistusetäisyydellä sekä erityiset anturit Ex-alueelle tai ankariin ympäristöihin. Näin yksilölliset automaatiotehtävät ratkaistaan älykkäästi ja luotettavasti.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Kapasitiiviset kytkimet SICK

Metallisien ja ei-metallisien esineiden tunnistus

Joskus sitä haluaisi tietää, mitä ulkopinnan takaa löytyy. Esimerkiksi seinän takaa, säiliöstä, kontista, suojuksen takaa. Pinnankorkeusvalvonta on kapasitiivisten lähestymiskytkimien toimialuetta. Onpa sitten kysymyksessä kiinteä materiaali kuten paperi tai puu, granulaatti tai nesteet: ne tunnistavat luotettavasti tuotteen tuotantoprosessissa ja lopputarkastuksessa. Onko suojuksen takana jotain? Onko valmiiksi täytetty pakkaus todella täynnä? Paljonko säiliössä on vielä maalia? Nämä ovat helppoja kysymyksiä kapasitiiviselle lähestymiskytkimelle. SICKin kapasitiiviset lähestymiskytkimet ovat aina lähellä tapahtumia. Kytkentäetäisyydet 1 - 25 mm antavat pelivaraa lähes jokaiseen asennustilanteeseen ja tekevät antureista erittäin joustavia useisiin sovelluksiin. Anturit eivät ole herkkiä häiriöille. Epäpuhtaudet, pöly, ilman ruiskusumu, sähkömagneettiset häiriöt eivät vaikuta anturin toimintaan. Siksi niitä käytetään erilaisilla aloilla. Elintarviketeollisuudessa samoin kuin autoteollisuudessa sekä varasto- ja kuljetintekniikassa.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Konenäkö Sick

Konenäköratkaisut ovat ihanteellisia automatisoituihin tarkastus- ja mittaustehtäviin. 2D- ja 3D-konenäkökamerat ovat omiaan moniin sovelluksiin, joissa mitataan, paikannetaan, tarkastetaan ja tunnistetaan. Konenäkötuotteemme ovat teollisuusympäristöön suunniteltuja ja yli 60 vuoden teollisuusanturikokemuksella huolellisesti kehitettyjä.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Merkinlukija Sick

Antureille asettaa suuria vaatimuksia automatisoitujen tuotantoprosessien, esim. pakkauskoneiden, sovelluksien monipuolisuus. Tyypillisiä sovelluksia ovat suurilla nopeuksilla tapahtuvat painomerkkien ja etikettien tunnistus sekä värillisten pintojen erottelu. Lisäksi voidaan tunnistaa pienimmätkin osat tai paikoittaa kohteet tarkasti. Näiden useiden sovellusten ratkaisemiseksi tarjoamme laajan tuoteohjelman kontrasti-, markless-, väri-, luminenssi-, haarukka-antureita ja leveäkeilaisia valokennoja.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Painemittaus Sick

SICK tarjoaa kattavan portfolion painelähettimiä ja kytkimiä, jotka älykkäiden ja monipuolisten konfigurointimahdollisuuksien ansiosta voidaan sovittaa asiakkaiden yksilöllisiin vaatimuksiin. SICK-tyyppisesti laitteissa yhdistyvät korkealuokkaisten materiaalien käyttö, kestävyys ja tarkka mittaustekniikka yksinkertaisen käytön ja asennuksen kanssa.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Pinnanmittaus Sick

Olkoonpa kyseessä jatkuva pinnankorkeuden mittaus, raja-arvon määritys tai niiden yhdistelmä – SICK tarjoaa laajan ratkaisuvalikoiman prosessinohjaukseen ja varmistukseen. SICK tarjoaa asennustilanteen, väliaineen ominaisuuksien ja ympäristöolosuhteiden mukaan optimaaliset anturit, joilla on vain yksi tavoite: tehokkaat prosessit. SICKin kattava tuotevalikoima on yksi markkinoiden laajimmista, ja tässä SICK tarjoaa käytettäväksi kaiken tietotaitonsa.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Pulssianturi Sick

Pulssianturi tuottaa tietoja sijainnista, kulmasta ja kierrosluvuista. Resoluutio määritellään pulssien lukumäärällä kierrosta kohden jotka enkooderi lähettää ohjauslaitteelle liikkeen mukaan. Ohjauslaite voi määrittää sen hetkisen paikan laskemalla vastaanotetut pulssit. Koneen päälle kytkemisen yhteydessä saattaa olla välttämätöntä suorittaa viiteajo.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Turvalaserskanneri Sick

Liikkuva tai kiinteä, aluevalvonta tai pääsynvalvonta – kattava tuotevalikoima tarjoaa taloudellisen paketin kaikkiin tarpeisiin. Kompaktit järjestelmät tarkastelevat ympäristöään optisen tutkan tavoin ja mittaavat etäisyyksiä valon kulkuaikaan perustuvan periaatteen mukaisesti. Integroitu kääntöpeili skannaa vapaasti määritettävää kaksiulotteista suoja-aluetta.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Turvareleet SICK

SICKin laaja turvallisuusratkaisujen valikoima – yksikanavaisesta hätäpysäytyspainikkeesta PNP-lähdöillä varustettuun turvalaserskanneriin - voidaan liittää turvareleeseen. Turvareleet voidaan integroida koneeseen joustavasti ja taloudellisesti. SICKin kattava turva-portfolio tarjoaa sopivat ratkaisut lähes kaikkiin sovelluksiin.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Turvavaloverhot SICK

Turvavaloverhoja käytetään kaikkialla, missä vaaranpaikkoja ja vaaravyöhykkeitä pitää valvoa luotettavasti ja taloudellisesti. Vaihtoehdosta riippuen on niihin integroituna erilaisia konetoimintoja tai toiminnot ovat valittavissa turvallisten ohjausratkaisujen kautta. Valikoima sisältää pienet ja kompaktit muodot tai erittäin kestävät vaihtoehdot erityisistä ympäristöolosuhteista korkeimpaan turvatasoon saakka.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Ultraäänianturi Sick

Ääni on luonnonilmiö, joka välittää kaikille eläville olennoille ympäristöä koskevaa tietoa – kosketuksettomasti ja eri etäisyyksiltä. SICKin ultraäänianturit hyödyntävät äänen ominaisuuksia. Kohteet ja etäisyydet määritetään tarkasti. Taustahäivennys ja immuunius ympäristön vierasaineille ovat erinomaiset. Käytettävä lähtö – kytkevä, analoginen tai niiden yhdistelmä – määräytyy sovelluksen mukaan.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Vaijerivetoanturi Sick

Vaijerivetoanturit ovat yhdistelmiä vaijerivetomekaniikasta ja anturista. Anturi mittaa rummun pyörähdyksen ja määrittää siitä vaijerin pituuden. Tämä mahdollistaa paikoituksen lineaarisille mittauksille. SICKin vaijerivetoantureihin on saatavana suuri valikoima liitäntöjä, ja ne voidaan helposti integroida vaativan teollisuuskentän järjestelmäsovelluksiin. Erilaiset rakenteet mahdollistavat sovellukseen sopivimman laitteen valinnan.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Valokennot SICK

Älykkäät anturit takaavat uusimman SIRIC®- ja LED-tekniikan avulla parhaan toimintavarmuuden kaikista mahdollisista häiriötekijöistä huolimatta. Anturien tuottamaa lisäinformaatiota voidaan hyödyntää yksinkertaistamaan nykyaikaisia tuotantoprosesseja.

Optisten anturien laajaa valikoimaa käytetään menestyksellisesti automaatiotekniikan monissa sovelluksissa kautta maailman.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Viivakoodinlukija Sick

Kaikilla yritystoiminta-alueilla on voitava käsitellä tietoja nopeasti ja joustavasti. SICKin käsilukijat tekevät ensiluokkaista työtä, sillä ilman automaattisia lukijoita kaikki pitäisi lukea ja rekisteröidä manuaalisesti.

Kun kehittyneessä automaattitunnistuksessa käytetään käsilukijoita, luku tapahtuu erittäin nopeasti, eikä lukuvirheitä esiinny juuri lainkaan. Työntekijöiden työ helpottuu, prosessit nopeutuvat ja virhelähteet eliminoidaan – kaikilla yritystoiminta-alueilla.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Virtausmittaus Sick

SICK tarjoaa virtausmittaustekniikkaan innovatiivisia antureita, joissa joustava mittausmenetelmä kestävien laiterakenteiden ja kustannustehokkaiden liitäntöjen kanssa yhdistetään ylempiin järjestelmiin. SICKin virtausanturit toimivat erilaisten aineiden kanssa vaikeissa prosessi- ja ympäristöolosuhteissa aina luotettavasti ja varmasti.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin