Julkaistu: 13.12.2023
Sick W4

Sick W4, Tehokkaat pienoisvalokennot automatisointiin

W4-pienoisvalokennot ovat ihanteellinen ratkaisu teollisten prosessien älykkääseen automatisointiin. Tehokkaat, pienoiskoteloissa olevat anturit tunnistavat luotettavasti kiiltävät, litteät, epätasaiset, rei’itetyt ja läpinäkyvät kohteet ja keräävät samalla lukuisia parametreja, kuten hajaheijastus- ja etäisyysarvoja. Koska valittavissa on erilaisia malleja, kotelomateriaaleja ja valonlähteitä, anturit soveltuvat lukuisiin käyttökohteisiin ja lähes mihin tahansa asennustilanteeseen. Profiili viimeistellään intuitiivisella käyttökonseptilla ja älykkäillä diagnoositoiminnoilla.

Sick W4
Hyödyt
 
Luotettava ja vakaa kohteen tunnistus takaa häiriöttömän laitteiston käytön
Eri mallit tilaa säästäviin asennusmahdollisuuksiin ja konerakenteiden valinnan vapauteen
Erilaiset kotelomateriaalit tarjoavat monipuoliset käyttömahdollisuudet
Moninaiset valonlähteet mahdollistavat vaativien tunnistustehtävien ratkaisemisen
Tehokas prosessinohjaus ja koneen parempi tuottavuus
Nopea ja helppo käyttöönotto ja käsittely ja siksi erittäin käyttäjäystävällinen
 
 
Ominaisuudet
 
Älykkäät anturi lähes jokaiseen käyttökohteeseen
Kotelot saatavissa Slim- ja Flat-mallisina
Valittavissa VISTAL- tai ruostumaton teräskotelo
Valonlähde: laserpunavalo, infrapuna- tai PinPoint-LED
Smart Sensor -anturit, joissa valvonta- ja diagnoositoiminnot
Selkeä käyttökonsepti
 

Edut

undefined

Erilaiset tuotteet tarjoavat monipuoliset käyttömahdollisuudet

W4-valokennoille tyypillistä on niiden yksilölliset variaatiomahdollisuudet. Koska voit valita erilaisista malleista, pystyt löytämään yksilölliseen asennustilanteeseesi parhaiten sopivan anturin. Koska anturikotelot ovat kompakteja, anturit voidaan integroida helposti ja tilaa säästävästi jopa erittäin ahtaisiin tiloihin. Eri kotelomateriaalit mahdollistavat lukemattomat käyttöalueet. Myös valonlähde on vapaasti valittavissa. Riippumatta kulloisestakin käyttökohteesta SICK tarjoaa luotettavan ratkaisun, joka sopii tarkasti erityisvaatimuksiisi.
undefined
W4-anturit on saatavissa Slim- ja Flat-mallisina. Standardoitu kiinnitys mahdollistaa mutkattoman asennuksen valitusta mallista riippumatta.
undefined
Anturit on saatavissa vaihtoehtoisesti VISTAL-kotelossa tai ruostumattomassa teräskotelossa. Steriileissä ympäristöissä käyttöä varten on saatavissa hygieeninen, ruostumaton teräsmalli.
undefined
Laserpunavalo saa aikaan ihanteelliset edellytykset erittäin pienten kohteiden tunnistukselle. Lisävalonlähteinä voidaan käyttää hyvin näkyvää, punaista PinPoint-LEDiä tai infrapuna-LEDiä.

 

Eri mallit, kotelomateriaalit ja valonlähteet mahdollistavat joustavuuden valittaessa vaatimuksiisi parhaiten sopivaa anturia

Vakuuttavat tunnistustulokset lukuisissa käyttökohteissa

undefined
Integroitu ApplicationSelect-tila mahdollistaa anturitoimintojen mukauttamisen käyttökohteen erityisiin vaatimuksiin. Näin myös viistot kohteet tai kohteet, joiden heijastusasete on vähäinen, voidaan tunnistaa luotettavasti.
undefined
LineSpot-tekniikka takaa korkean tunnistusturvallisuuden rei’itettyjen, kohopintaisten ja epätasaisten kohteiden kohdalla.
undefined
Läpinäkyvien kohteiden, kuten lasipullojen tai muovikalvojen kohdalla ClearSens-tekniikalla voidaan varmistaa luotettavat tunnistustulokset.
 
undefined
Anturit pystyvät ilmoittamaan tunnistetun kohteen etäisyysarvon millimetrin tarkasti sekä heijastusasetteen IO-Linkin kautta.
undefined
Etualan vaimennuksen avulla anturit tunnistavat luotettavasti erittäin litteät, heikosti osittain heijastavat ja heijastavat sekä epätasaiset kohteet.
undefined
Sisäänrakennettu V-optiikkatekniikka auttaa tunnistamaan voimakkaasti heijastavia ja läpinäkyviä kohteita, kuten puolijohdekiekkoja, erittäin pienten, laseria muistuttavien valopisteiden avulla.

 

Antureiden innovatiivisen tekniikan avulla voidaan ratkaista vaativia tunnistustehtäviä lähes jokaisessa käyttökohteessa riippumatta kohteen ominaisuuksista

 

Helppo käyttöönotto ja käsittely tekevät myös käytöstä helppoa

Sen lisäksi, että uusimman sukupolven W4-valokennot suorittavat tunnistuksen erittäin varmasti, niiden käsittely on erityisen helppoa. BluePilot-käyttökonseptin ansiosta anturit voidaan niiden paino-kääntömekanismin avulla asettaa muutamassa sekunnissa ja mukauttaa jokaiseen käyttökohteeseen. Sininen LED-näyttö antaa suoran palautteen anturin optimaalista suuntausta varten. Jos lika tai tärinä heikentää tunnistuslaatua, hyvin näkyvä LED huolehtii tulosten esityksestä. Häiriöt voidaan näin korjata ajoissa ja suunnittelemattomat laitteistoviat estää.
undefined
Opetuspainikkeen ja potentiometrin avulla välttämättömät asetukset voidaan suorittaa helposti suoraan laitteessa
undefined
Sininen LED-suuntausapu nopeuttaa anturin optimaalista suuntausta, ja toimintaturvallisuuden muutokset on nähtävissä yhdellä silmäyksellä
undefined
Intuitiivisen käyttökonseptin avulla tila voidaan valita ja lukea vaivattomasti suoraan laitteesta

BluePilot-käyttökonsepti mahdollistaa anturin kätevän käyttöönoton vain muutamassa sekunnissa. Samalla käyttökonsepti minimoi suunnittelemattomien käytöstäpoissaoloaikojen riskin

undefined

Innovatiiviset toiminnot takaavat paremman tuottavuuden

Uusimman sukupolven W4-valokennot mittaavat lukuisia tehoparametreja, kuten lämpötilan, käyttötunnit, heijastus- ja etäisyysarvot. Nämä parametrit muodostavat pohjan automatisoidulle tilan valvonnalle, jonka avulla voidaan välttää suunnittelemattomat käytöstäpoissaoloajat. Lisäksi anturit voidaan joustavasti asettaa juuri niiden käyttökohteita varten. Tilan valvonta ja säätömahdollisuudet auttavat parantamaan koneen tuottavuutta. W4-valokennot ovat näin tulevaisuudessakin luotettava ratkaisu laitteistoosi.

 

Innovatiiviset valvonta- ja diagnoositoiminnot mahdollistavat tehokkaan prosessin ohjauksen ja parantavat näin koneen tuottavuutta