Julkaistu: 10.04.2024
pefuind

Induktiiviset turva-anturit Pepperl+Fuchsilta

SIL 2/PL d Inductive Safety Sensors

Uusilla turva-antureilla on SIL 2 toiminnallinen turvallisuus ja PL d konedirektiivin hyväksynnät. Redundantilla toteutuksella jopa SIL 3/PL e voidaan saavuttaa. Korkeat turvallisuusarvot mahdollistavat helpon integroinnin turvapiiriin ja pidentävät käytettävyyttä merkittävästi.

pefuind

Edut:

Luotettava tunnistus ilman kuollutta aluetta

Toisin kuin muissa turvaläheisyysantureissa, Pepperl+Fuchsin induktiivisissa turvaantureissa ei ole kuollutta kaistaa. Tämä tarkoittaa, että tiedonsiirto voi tapahtua ilman vähimmäisetäisyyttä. Käyttäjät voivat käyttää tavallisia toimilaitteita tarvitsematta säätää kohdetta tai koneen osaa.

Korkea prosessiturvallisuus SIL 2/PL d:n mukaan

Uusilla turva-antureilla on SIL 2 toiminnallinen turvallisuus ja PL d konedirektiivin hyväksynnät. Redundantilla toteutuksella jopa SIL 3/PL e voidaan saavuttaa. Korkeat tunnusomaiset turvallisuusarvot mahdollistavat helpon integroinnin turvasilmukkaan ja pidentävät käyttövälejä merkittävästi.

Yksinkertaistettu integrointi ja käsittely

Standardoitu lähtösignaalin kytkentälaitteen (OSSD) liitäntä avaa suoran yhteyden turvaohjaukseen tai I/O-moduuliin. Kattava turvallisuusdokumentaatio tukee integrointia. Anturit voidaan liittää kaapelilla tai standardoidulla M12-pistokkeella.

Suunniteltu ulkokäyttöön

Valikoimaan kuuluu neljä rakenneversiota, joissa on eri mallit (sylinterimäiset, suorakaiteen muotoiset) ja kytkentäetäisyydet, jotka luovat laajan valikoiman käyttömahdollisuuksia. Erityisen kestävillä lieriömäisillä versioilla on laajennettu lämpötila-alue -40 °C:sta +85 °C:seen ja E1-hyväksyntä – mikä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun liikkuvien laitteiden sovelluksiin.