Anturit

Antureita, kytkimiä ja kennoja erilaisiin tunnistustehtäviin.

Rajaukset

Induktiiviset kytkimet

Maailmassa on käytössä miljoonia induktiivisia lähestymiskytkimiä lähes kaikilla teollisilla alueilla. Ne tunnistavat metalliset kohteet kosketuksetta ja ovat erittäin pitkäikäisiä ja kestäviä.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Valokennot

Valokennon toiminta perustuu valonsäteen käyttäytymiseen vakennon lähettimen ja vastaanottimen välillä.

Erilaisia valokennotyyppejä ovat lähetin/vastaanotinpari, kohteesta heijastava tai peilistä heijastava valokenno.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Kapasitiiviset kytkimet

Kapasitiivisen anturin toiminta perustuu sen tunnistusalueella olevaan magneettikenttään. Anturi reagoi magneettikentän alueella tapahtuviin dielektrisyyden muutoksiin. Dielektrisiivisyydellä tarkoitetaan väliaineen aiheuttamia muutoksia sähkökenttään.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Ultraäänianturit

Monipuolinen ja tarkka mittaus ultraääniantureilla

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Mekaaniset rajakytkimet

rajakytkimiä käytetään tunnistamaan koneen liikkeiden rajat koneen osien paikoituksessa ja erilaisissa turvapiireissä. Modulaarinen rajakytkin on rakenteensa ansiosta sopiva ratkaisu moniin vaihtoehtoihin, joita asiakas tarvitsee. Niistä voidaan rakentaa haluttu kokoonpano nopeasti.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Haarukka-anturit

Haarukka-antureissa lähetin ja vastaanotin ovat samassa kotelossa ja tämän vuosi ne on nopeasti aseteltu. Tarkasti ulostulevalla valonsäteellä ja suurella tunnistustarkkuudella havaitsevat nämä anturit pienimmätkin valonäkyvyyserot.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Etäisyysanturit

Yksi teollisen valmistuksen tärkeimmistä tehtävistä on etäisyyksien mittaus. Tosin sovellukset ovat tässä niin moninaiset, että mikään yksittäinen anturi ei ole kaikkiin tehtäviin soveltuva.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Pulssianturit

Pulssianturi tuottaa tietoja sijainnista, kulmasta ja kierrosluvuista. Resoluutio määritellään pulssien lukumäärällä kierrosta kohden jotka enkooderi lähettää ohjauslaitteelle liikkeen mukaan. Ohjauslaite voi määrittää sen hetkisen paikan laskemalla vastaanotetut pulssit. Koneen päälle kytkemisen yhteydessä saattaa olla välttämätöntä suorittaa viiteajo.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Vaijerivetoanturi

Vaijerivetoanturit ovat yhdistelmiä vaijerivetomekaniikasta ja anturista. Anturi mittaa rummun pyörähdyksen ja määrittää siitä vaijerin pituuden. Tämä mahdollistaa paikoituksen lineaarisille mittauksille. SICKin vaijerivetoantureihin on saatavana suuri valikoima liitäntöjä, ja ne voidaan helposti integroida vaativan teollisuuskentän järjestelmäsovelluksiin. Erilaiset rakenteet mahdollistavat sovellukseen sopivimman laitteen valinnan.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin