Ultraäänianturit

Monipuolinen ja tarkka mittaus ultraääniantureilla

Rajaukset

Ultraäänianturi Sick

Ääni on luonnonilmiö, joka välittää kaikille eläville olennoille ympäristöä koskevaa tietoa – kosketuksettomasti ja eri etäisyyksiltä. SICKin ultraäänianturit hyödyntävät äänen ominaisuuksia. Kohteet ja etäisyydet määritetään tarkasti. Taustahäivennys ja immuunius ympäristön vierasaineille ovat erinomaiset. Käytettävä lähtö – kytkevä, analoginen tai niiden yhdistelmä – määräytyy sovelluksen mukaan.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Ultraäänianturi ifm

Ultraäänianturit lähettävät ja vastaanottavat ääniaaltoja ultraäänialueella. Tunnustettava objekti heijastaa ääniaaltoja ja etäisyystieto määritetään äänen kulkemalla ajalla. Kohteen läpinäkyvyydellä tai kohteen pinnan kirkkaudella tai värillä ei ole merkitystä. Esimerkiksi pakkausteknologiassa tai läpinäkyvissä muovikelmuissa elintarviketeollisuudessa olevat läpipainopakkaukset voidaan havaita luotettavasti.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Ultraäänianturi Telemecanique Sensors

OsiSense XX

Ultraäänianturit. Ultraäänianturit ex Osisonic, OsiSense XX mahdollistavat minkä tahansa kohteen havaitseminen riippumatta sen materiaalista.

Home

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin