Automaatio

Meiltä löydät ratkaisut pienohjauksista aina automaatiojärjestelmiin saakka. Varastovalikoimamme kattaa koko automaatioskaalan alkaen logiikkamoduuleista aina järeisiin ohjelmoitaviin logiikoihin.

Kauttamme onnistuu myös vanhojen laitteiden korjaus ja huolto. Meiltä löydät myös ohjelmointilaitteet, ohjelmointiohjelmat ja välikaapelit ohjauksesi toteutukseen ja ylläpitoon.

Teemme myös modernisointeja uusimalla vanhat ohjaukset nykyaikaisilla ratkaisuilla.

Rajaukset

Ohjelmoitava logiikka

Ohjelmoitavat logiikat ovat nykyaikaisen automaation perusta. Meiltä löytyy sopiva ratkaisu kaikkiin tarpeisiin prosesseista yksittäisen koneen ohjaukseen. Valikoimassa on myös räjähdysvaarallisten tilojen, koneturvallisuuden ja laivateollisuuden erikoistarpeet täyttäviä tuotteita.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Käyttöliittymä

Teollisuuden prosessit ja laitteet muuttuvat jatkuvasti yhä vaativammiksi. Sen vuoksi koneissa on oltava enemmän toiminnallisuuksia. Prosessien operaattoreilla onkin oltava jatkuva pääsy prosessi-informaatioon voidakseen tehdä oikeita ratkaisuja oikeissa paikoissa ja oieaan aikaan. Tämän mahdollistavat tehokkaat käyttöliittymät, operointipäätteet ja valvomo-ohjelmistot.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Hajautus I/O

Nykyaikainen automaatio sisältää lähes aina tulo- ja lähtöpiirejä, jotka on viety prosessiaseman luota lähemmäs ohjauskohdetta. Tällaista toteutusta kutsutaan hajautetuksi I/O:ksi. Meiltä löytyvät hajautusratkaisut eri väyläteknikkalla niin kaappiin  kuin suoraan kentälle asennettavaksi.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Ohjelmointi

Nykyajan automaatiosovelluksessa ohjelmistoilla on merkittävä rooli. Mitä tehokkaampia ohjelmistot ovat, sitä nopeammin ja kustannustehokkaammin sovellus valmistuu. Ohjelmistoja voi käyttää normaalilla toimistotietokoneella tai vartavasten ohjelmointityöhön tarkoitetulla, teollisuusympäristön olosuhteisiin suunnitellulla ohjelmointilaiteella.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Teollisuusväylä

Teollisuusväylien käyttö automaatiosovelluksissa kasvaa jatkuvasti. Käytettävien ratkaisujen on oltava nopeita ja luotettavia. Niiden on myös sovelluttava ankariinkin olosuhteisiin. Niillä siirretään tietoa tuotantolaitosten, valmistavien prosessien sekä yrityksen konttoreiden välillä nopeasti ja luotettavasti. Meiltä löytyy kaikki komponentit täydellisen järjestelmäsovelluksen luomiseen. Kaikki sovelluksiin sopivat kommunikointitekniikat ja väyläkomponentit ovat saatavissa kattavasta valikoimastamme.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Teollisuus-PC

Teollisuus-PC:n on toimittava teollisuusympäristössä ympärivuorokautisesti. Huolella valitut ja testatut komponentit varmistavat toiminnan. Laajasta ja monipuolisesta valikoimastamme löytyy PC:t lukuisiin eri käyttökohteisiin ja asennuksiin. Tuotevalikoima kattaa mm. 19 tuuman räkkiin asennettavat PC:t, jotka edustavat tehokkuutta. Kompakteja Box PC:itä on saatavilla eri kokoisina sekä useilla eri asennusvaihtoehdoilla. PANEL PC -paketissa yhdistyy tasokas näyttö ja teollisuustietokone. Valikoimasta löytyy vaihtoehto erilaisiin teollisuuden sovelluksiin, kuten ohjaukseen, valvontaan, visualisointiin, tiedonkeräykseen, arkistointiin sekä mittaus- ja säätösovelluksiin.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Kiinteistöautomaatio

Kiiteistöautomaatiotuotteemme ja ratkaisumme ovat luotettavia ja ympäristöystävällisiä. Kiinteistöautomaation avulla on mahdollista säästää useita kymmeniä prosentteja energiakuluissa. Toimittamamme tuotteet ja järjestelmät ovat helppokäyttöisiä ja kustannustehokkaita.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin