Käyttöliittymä

Teollisuuden prosessit ja laitteet muuttuvat jatkuvasti yhä vaativammiksi. Sen vuoksi koneissa on oltava enemmän toiminnallisuuksia. Prosessien operaattoreilla onkin oltava jatkuva pääsy prosessi-informaatioon voidakseen tehdä oikeita ratkaisuja oikeissa paikoissa ja oikeaan aikaan. Tämän mahdollistavat tehokkaat käyttöliittymät, operointipäätteet ja valvomo-ohjelmistot.

Rajaukset

Käyttöliittymä Siemens Basic Panel

Kustannustehokas ratkaisu, joka on tarkoitettu yksinkertaisiin automaation visualisointitehtäviin.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Käyttöliittymä Siemens Comfort Panel

SIMATIC HMI Comfort -paneelit on suunniteltu tehokkaiden visualisointisovellusten toteuttamiseen konetasolla. Suorituskyky, toimivuus ja lukuisat integroidut liitännät tarjoavat eniten mukavuutta huipputason sovelluksissa.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Käyttöliittymä Siemens WINCC valvomo

SIMATIC WinCC TIA on ohjelmisto, joka yhdistää käyttöliittymäohjelmoinnin muihin automaatiotyökaluhin. Työkalulla ohjelmoidaan kaikki visualisointitoiminnot pienestä paneelista valvomoon.

SIMATIC WinCC V7 on teollisuuden valvomo-ohjelmisto. Sillä on mahdollista toteuttaa erilaiset teollisuuden ohjausratkaisut yksittäispäätteestä koko tehtaan laajuisiin Server/Client-ratkaisuihin.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Käyttöliittymä Omron NA-sarja

Kun teollisuudessa käytettävässä koneessa on dynaaminen, intuitiivinen ja ennakoiva käyttöliittymä, se on heti houkuttelevampi ja kilpailukykyisempi. Sysmac HMI:llä hallinta ja valvonta on totuttua nopeampaa ja tehokkaampaa. Lisäksi se tekee koneen käyttämisestä luonnollisempaa ja ennakoivampaa.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Käyttöliittymä Omron NB-sarja

Kustannustehokas käyttöpääte monipuolisin ominaisuuksin

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Käyttöliittymä Omron NS-sarja

NS-sarja on Omronin edistyksellinen käyttöpäätesarja, johon kuuluu monia tuotteita 5,7 tuuman STN-mustavalkonäytöstä 15 tuuman TFT-näyttöön. Helppo ohjelmoida; monia edistyksellisiä toimintoja, kuten monipuoliset tiedonsiirtoyhteydet, erinomainen synergia muiden logiikkaohjainten ja muiden laitteiden kanssa, Ladder Monitor -toiminto, Smart Active Parts -komponentit ja takuuvarma luotettavuus.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin