Kiinteistöautomaatio

Kiiteistöautomaatiotuotteemme ja ratkaisumme ovat luotettavia ja ympäristöystävällisiä. Kiinteistöautomaation avulla on mahdollista säästää useita kymmeniä prosentteja energiakuluissa. Toimittamamme tuotteet ja järjestelmät ovat helppokäyttöisiä ja kustannustehokkaita.

Rajaukset

Taajuusmuuttaja NFO

NFO Sinus  on hiljainen, luotettava ja täysin häiriötön taajuusmuuttaja.
Käytön häiriöttömyyden takaa täysin sinimuotoinen lähtöjännite.
NFO Sinus  perustuu kahteen merkittävään patenttiin:
1. SWITCH-patentti  antaa täysin sinimuotoisen lähtöjännitteen
2. NFO-patentti takaa huipputarkan säädön ilman nopeuden takaisinkytkentää

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Kiinteistöautomaatio Ukkossuojaus

Ylijännite- ja ukkossuojaus on olennainen osa hallittua ja hyvin suunniteltua laiteohjausta ja tuotantoprosessia. Ilman kunnollista suojausta saattaa tuotanto pysähtyä "salamannopeasti".

Ylijännitteet aiheuttavat elektroniikka- ja sähkölaitteille merkittävää tuhoa. Tässä yhteydessä on otettava huomioon, ettei ylijännitteitä aiheudu ainoastaan salamaniskuista.
Suurin osa ylijännitteistä syntyy sähkölaitteiden kytkemisen ja sähköstaattisten purkausten yhteydessä. Nämä ylijännitteet kestävät vain sekunnin murto-osan.
Siksi niitä nimitetäänkin hetkellisiksi jännitteiksi tai transienteiksi.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Kiinteistöautomaatio Anturi Siemens

Symaro-anturit ovat helppokäyttöisiä, tehokkaita ja tarkkoja. Ne kattavat kaikki rakennusautomaatiojärjestelmän tarpeet. Anturit pystyvät lähettämään tarkkoja mittausviestejä kaikissa tilanteissa hyvin suunnitellun rakenteen ja digitaalisten kompensatioalgoritmien ansiosta. Symaro-anturit on mahdollista asentaa ilman alan erityiskoulutusta.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Kiinteistöautomaatio Moottori Siemens

OpenAir-peltimoottorit ovat pitkäkestoisia ja luotettavia ja antavat optimaalista lisäarvoa IV-järjestelmille kustannustehokkaasti. Siemens Building Technologies on kehittänyt ilmapeltien toimimoottoreita menestyksekkäästi jo yli 25 vuoden ajan. OpenAir-tuotesarja on kehitetty tämän pitkän kokemuksen pohjalta.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Kiinteistöautomaatio Venttiili Siemens

Acvatix on ainutlaatuinen venttiili- ja toimilaitesarja. Se on monipuolinen, uusinta teknologiaa edustava ja kattava tuotesarja, jota voidaan käyttää kaikenlaisiin käyttösovelluksiin yhdessä Siemensin ja muiden valmistajien tuotteiden kanssa.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Kiinteistöautomaatio Virtakisko Siemens

Virtakiskoilla on helppo rakentaa sähkönjakelujärjestelmiä tuotantolaitoksiin ja virtakeskuksiin. Kevyet ja käytännölliset ratkaisut parantavat turvallisuutta ja käytettävyyttä. Siemensin virtakisko on oiva valinta suurten virtojen siirtoon.

Näytä tuotteet ja pyydä tarjous Näytä lisätiedot

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin