Ohjelmointi

Nykyajan automaatiosovelluksessa ohjelmistoilla on merkittävä rooli. Mitä tehokkaampia ohjelmistot ovat, sitä nopeammin ja kustannustehokkaammin sovellus valmistuu. Ohjelmistoja voi käyttää normaalilla toimistotietokoneella tai vartavasten ohjelmointityöhön tarkoitetulla, teollisuusympäristön olosuhteisiin suunnitellulla ohjelmointilaitteella.

Rajaukset

Automaatio-ohjelmisto

Nykyajan automaatiosovelluksessa ohjelmistoilla on merkittävä rooli. Mitä tehokkaampia ohjelmistot ovat, sitä nopeammin ja kustannustehokkaammin sovellus valmistuu. Siemensin TIA Portal ja Omronin Sysmac ovat oiva esimerkki siitä, kuinka eri ohjelmistojen toimiminen yhdessä lisää tehokkuutta.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Ohjelmointilaite

Simatic-tuoteperheeseen kuuluva Simatic Field PG M5 tarjoaa optimoidun tietokoneen liikkuvalle automaatioalan ammattilaiselle. Field PG on erittäin kestävä kannettava tietokone johon on integroitu ohjelmointiliitynnät Profibus ja Profinet.

Näytä tuoteryhmän tuotteet

Miksi ostaa PJC:ltä?

Hankintojen keskittäminen

Hankintojen keskittäminen säästää aikaa ja rahaa. Laaja tuotevalikoima mahdollistaa useiden eri valmistajien tuotteiden tilaamisen yhdellä tilauksella.

Tutustu tuotteisiin

Ammattitaito

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilöstömme auttaa juuri Teitä tuotemyynnin lisäksi myös suuremmissa kokonaisuuksissa ja kokonaisprojekteissa.

Tutustu palveluihin

Nopea reagointi

Nopea ja joustava palvelu. Palvelemme paikanpäällä, verkossa sekä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Etsitkö projektointipalvelua suunnittelusta käyttöönottoon?

Kun pelkät tuotteet eivät yksin riitä, vaan niiden lisäksi tarvitaan myös toteutusapua, autamme mielellämme.
Tutustu palveluihin